Здравейте на всички!Реших да направя солари за 2016/2017 и 2017/2018 за да проверя изгледи за евентуално забременяване. Ако съм разбрала написаното трябва да се гледат 5,8,11 соларен и натален, както и АСЦ-соларен.Планетите в тях (венера, луна, слънце, марс, юпитер, нептун). Важно е да има съвпад на осите МЦ/ИЦ или АСЦ/ДЦ (натални/ соларни) с 5ти или 8 дом (соларен/ натален). Възможни са съответно съвпадите на 5ти натален с 8,5 или 11 соларен, както и на 8 натален с 8, 11,5 соларни.(същото се отнася и за 11 дом).
На солара от 2016/2017 наталният асцедент е много близо до ДЦ-соларно и ДЦ натално с АСЦ соларно. Оста ИЦ/МЦ(соларно) е в 4/10дом(натално). Началото на 5 соларен е на куспидата на 12 натален и съответно началото на 11 соларен е куспидата на 6 натален. Планетите в 11 соларен( 6 натален) са соларен юпитер, луна и true node. Като юпитера е почти в съвпад с наталната луна. В пети соларен (12 натален) има слънце, нептун и хирон. Натално слънце и соларно съвпад. Притеснителен е уран в 7 соларен, а по това време и транзитен сатурн още е в 8ми натален.
На следващия солар за 2017/2018, 8ми соларен е в 5натален( само true node), а куспидата на 8ми натален съвпада с 11 соларен (няма планети). Соларните осит АСЦ/ДЦ почти съвпадат с наталните ИЦ/МЦ. На соларния АСЦ има луна, плутон ( доколкото знам плутнон е управител на 8дом и знака скорпион - ако не се лъжа).Юпитер е в 9 соларен( 7натален).Като цяло тази карта може би е с по-добри предпоставки. Моля споделете мнение.