Прикачвам натал с прогресии и дирекции на жена, която преди две години се е омъжила. Нейната майка е колежка на моя приятелка, която ме помоли да погледна дали се очертава скоро да си има внуче. Споделила е, че дъщеря ѝ със зетя го ударили на живот- втора година карали меден месец, ходели насам-натам по света и у нас, по принцип не се пазели, ама и бебе още няма, а е на 38г.
Според вас ще има ли в близкото бъдеще дете жената от картата?
Дир. К5 след година ще е съвпад с нат. Юпитер У5, а сол АСЦ е в 5д в следващия солар, може би ще има бебе през 2016г по мое виждане.
Акрукс, много набързо сега погледнах - дир К5 е някъде на 23 гр Козирог, а нат Юпитер е горе в 10 дом, в Телец ... нещо си се объркала - да не би да имаш предвид нещо друго. А тр Сатурн влиза в 5 дом - не е съвсем в полза на бебе.
Нумерологично, пак набързо - по-добре е тази година да не забременява - да изчака д мине РД през 2016. Повече - през почивните дни.
добавкаЩе трябва да чакам работниците и ми се отвориха 15-20 мин свободни
по Левин, за бебоче - 5/11 + 4/10, с положителни аспекти. Той ги иска с планети, но тук е маалко по-различно, и дано да е работи
5/11 е ясен - тригона след 1-2 год на дир К5 с нат Юпитер, У5
4/10 - дир К4 в момента на картата е на 16гр 45 мин - предстои му само един мажорен положителен аспект - с Асц на 18гр и 40 мин - отново 1-2 години.
Нумерологично - след РД-то влиза в ЛГ 5, а после в 6 - перфектно за бебче.
Като събера двете, имам само едно опасение - девойката да не използва енергиите за някакво друго проявление на 5 дом - от нумерологията има такава даденост, астрологията дава втория аспект малко по-различен .... Акрукс, ако тя си пропусне този шанс, после едва ли ще го има някога.
За осиновяването - за ЖП11 това ще е голяма "стъпка напред в еволюцията на душата", но се опасявам, че няма да го направи.