Автор Тема: подвластни на кой планетарен период сме  (Прочетена 22756 пъти)

Tanya

• Hero Member
  • Публикации: 635
Re: подвластни на кой планетарен период сме
« Отговор #45 -: Август 03, 2014, 01:36:52 am »
Благодаря за споделеното, да точно така е - силен копнеж по нещо, пък после губиш интерес и оставаш с горчив вкус от преживяното. Или, както при приятелката ти - и хубави, и лоши моменти, после се питаш, дали си е струвало. Интересното е, че примерно при период на Луна имах наистина драматични загуби, но някак имаше и смирение, вътрешно осмисляне и разбиране. Сега, колкото и да получавам, все не ми стига, все се отплесквам по нещо друго. Както пишеш - "Адвокат на дявола" - отначало изсипа с голямата кошница, после ми гледа сеира  :57:. След година и половина влизам в Раху / Кету - мисля, че тогава ще е времето на изтрезняване и равносметка.
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #46 -: Август 03, 2014, 02:03:37 am »
Някой да е / бил в период на Раху? Забелязвам, / поне при мен /, че периодът на Раху дава страшна неудовлетвореност. Независимо, какви цели си поставям и независимо от това, че ги постигам, щастието и радостта са краткотрайни. В началото на периода смених работа и местожителство, после се омъжих, копнеех за дете, после реших, че се депресирам да стоя по цял ден вкъщи и стартирах бизнес... и така до безкрай  :41:. Раху все не е доволен, все иска още и още, няма вътрешен покой  :91:. Лошото е, че при мен е аспектиран и от заточен Марс, У3 - което само засилва негативните му характеристики. Дали ще е така до края на периода или по някое време ще започне да отшумява?

Таnya, съчувствам ти, но да ти кажа, натално да ти е силен раху е още по-зле.  :012: Ела да видиш какво чудо е в съвпад със слънцето, не угодия няма, ами обсесиЯ  :D... До 35г  май ще е така, после ще позалезе малко. Иначе аз съм била в период на раху- от моето раждане до 2001 или 2002-ра. Ами когато е свършил съм била на 14- доста събития ,щастливо детство, но също бях много амбициозно лапе и все недоволно. Командорех наред в училище , вкъщи винаги бях контра. Екстравагантните прояви, външен вид и поведение  изобщо не ми бяха чужди.  Като започна периода на юпитер се усети как се отпуска примката.  :)
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Tanya

• Hero Member
« Отговор #47 -: Август 03, 2014, 02:13:47 am »
Таnya, съчувствам ти, но да ти кажа, натално да ти е силен раху е още по-зле.  :012: Ела да видиш какво чудо е в съвпад със слънцето, не угодия няма, ами обсесиЯ  :D... До 35г  май ще е така, после ще позалезе малко. Иначе аз съм била в период на раху- от моето раждане до 2001 или 2002-ра. Ами когато е свършил съм била на 14- доста събития ,щастливо детство, но също бях много амбициозно лапе и все недоволно. Командорех наред в училище , вкъщи винаги бях контра. Екстравагантните прояви, външен вид и поведение  изобщо не ми бяха чужди.  Като започна периода на юпитер се усети как се отпуска примката.  :)
Ужас  :57:. При мен Раху от 4-ти аспектира 12 - имаше и престой в чужбина, съпругът ми също е екстравагантен / различен от предишните и се запознахме в друга държава.
Сега гледам, че от началото на пубертета до запознанството с мъжа ми съм била в период на заточен Марс - У3  и У10. Имаше всичко марсово - от противопоставяне на авторитети / Марс съвпад Сатурн /, през множество влюбвания все в такива типове, смяна на жилище и работа и даже поведението ми беше някакво такова, брутално  :57:.
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #48 -: Август 03, 2014, 09:16:31 am »
ПС. За Раху казват, че почва много ударно, после се успокоява. Ако ти си успокоила желанията и страстите си :d030:

Раху ми е бил първият период, започва добре и завършва катастрофално, обръща всичко надолу с главата.
Сега завърши Юпитер-Раху- много гаден  :)

Раху е във втори, Критика, заедно с Марс (той е в Ашвини, управлявана от Раху), аспектира Луната в осми (също е в накшатра управлявана от Раху)

Tanya

• Hero Member
« Отговор #49 -: Август 03, 2014, 09:55:19 am »
Раху ми е бил първият период, започва добре и завършва катастрофално, обръща всичко надолу с главата.

Раху е във втори, Критика, заедно с Марс (той е в Ашвини, управлявана от Раху), аспектира Луната в осми (също е в накшатра управлявана от Раху)
Сатен, не ме плаши, че и при мен Раху е аспектиран от Марс и аспектира осмодомна Луна  ::). От друга страна, периодът на Луната мина отдавна - каквото имаше да се случва по нейните теми, се случи.
                                    Свами Рама

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #50 -: Август 03, 2014, 10:21:44 am »
Спокойно, последните два подпериода са били Луна и Раху. При мен няма как да има положителна проява

Flora

• Hero Member
« Отговор #51 -: Август 03, 2014, 11:14:37 am »
Провокирахте ме да проверя как е било при мен. Значи 2001 г е приключил периода на раху, била съм в раху/ марс. Ами наистина завършва ударно и катастрофално. Тогава ми беше най-голямата депресия, която помня съзнателно  :012: Дори самоубийствени мисли ми минаваха през главата , пък съм била на 14г. Но като погледна западната карта - била съм в саде сати, сатурн е газел наред с опозиции, съвпади и тн, транзитен сатурн в 12-ти, какво да се очаква друго??  :29: Марс ми е в 7ми, опозиция на луната, мисля че аспектира и стелиума в овен в 10-ти. В момента откривам, че съм в период юпитер/марс- ами няма такъв стрес  :91:, всичко по марс. Започнал е ноември миналата година - характеризира се с много промени, поява на открити и скрити врагове, спорове с бизнес "партньори", конфликти, заталачване на др. ситуации... абе изобщо бушоните гърмят. Марс У10, Юпитер е в 8 ми У 9. Гледам, че на 19.10 влизам в последната антардаша на юпитер-тази на раху. Някой има ли впечатления тук? Само знам, че октомври ще има яки промени- точно 6 месеца след лунното затъмнение от април ( което се падна на рождения ми ден), затъмнението от октомври ще ми направи квадрат с ац/дц и най-накрая прогресивната луна излиза от 12-ти дом. През това време юпитер ще е в лъв, 2-ри дом. Родена съм при период раху/юпитер ( обратното), но съм била на 2г, когато е приключил.Иначе раху ми е в 10-ти , съвпад слънцето , в 10-ти и венера. При раху/сатурн губя едната си баба , при раху/луна- другата. В раху/кету тръгвам на училище. Юпитер/юпитер- приятен период, почти не се прибирах вкъщи. Училище и пиене,  намерих си готина компания от приятели, 5-домни теми и тн. При юпитер/сатурн съм заминала в чужбина ( края на периода). Както кзва Дияна- яко бачкане 2 год по сатурн  и накрая си дава резултат , когато периода свършва. Юпитер/мекририй- откривам голямата си любов-астрологията  :012: :012:, тогава и една друга 5 домна се откри, ама залезе бързо. Смяна на местожителство. В следващия   юпитер/кету- среща с 2-3 много важни човека, които все още играят съществена роля в моя живот. Иначе криза откъдето и да го погледнеш. Юпитер ?венера- завършване най-накрая на бакалавъра, при юпитер/луна- приключване и на магистратура и отново смяна на местожителство ( луната е в 12-ти, У 2). Миналата година беше този период, супер чести пътувания на близки и по-далечни разстояния и промени, конфликтни ситуации с жени. Ами, това е накратко.
And nobody knows my name

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
« Отговор #52 -: Август 03, 2014, 12:36:14 pm »
Като ви слушам трябва да се радвам, че Рахуто ми почва, когато ще съм евентуално на 60  :D .

Макар, че имам по-рано и период на Луна/която е с Раху в един дом, макар и различни накшатри/ .

Flora

• Hero Member
« Отговор #53 -: Август 03, 2014, 12:39:50 pm »
Като ви слушам трябва да се радвам, че Рахуто ми почва, когато ще съм евентуално на 60  :D .

Макар, че имам по-рано и период на Луна/която е с Раху в един дом, макар и различни накшатри/ .

Хайде сега, недей с лошо  :012: Значи предпочиташ да се радваш на "неспокойни старини", отколкото на бурни младини  :D
And nobody knows my name

Happy58

• Гост
« Отговор #54 -: Август 03, 2014, 12:48:22 pm »
И аз съм го преминала Раху, но то е било в най-интензивния житейски период - от 20 до 37г - и то няма как да му дам някакво точно определение. Може би - възходи и спадове. Но след като е преминал, а и дори в последните 1-2 години вече бях друга - някакси по-спокойна. Не знам дали има значение положението му в картата, но при мен градусите на нодалната ос съвпадат с тези на Асц, Венера, Марс, Плутон, така че може това да си оказва влияние.

Santi

• Hero Member
  • Nonsense
« Отговор #55 -: Август 03, 2014, 01:37:12 pm »
И аз съм го преминала Раху, но то е било в най-интензивния житейски период - от 20 до 37г - и то няма как да му дам някакво точно определение. Може би - възходи и спадове. Но след като е преминал, а и дори в последните 1-2 години вече бях друга - някакси по-спокойна. Не знам дали има значение положението му в картата, но при мен градусите на нодалната ос съвпадат с тези на Асц, Венера, Марс, Плутон, така че може това да си оказва влияние.

Няма как да е иначе  :) . Управителите им, показват сферите от които си била обзета.

Happy58

• Гост
« Отговор #56 -: Август 03, 2014, 02:34:03 pm »
Няма как да е иначе  :) . Управителите им, показват сферите от които си била обзета.

:08: :08: - венера на СЛВ, Плутон/Марс на ЮЛВ, а в съвпад с ЮЛВ е Нептун, който е У10 - пълна програма и много интензивен любовно-работен период :) - първо се изсипва с кофата, а после се взима до последната капка.

Santi

• Hero Member
  • Nonsense
« Отговор #57 -: Август 03, 2014, 03:21:53 pm »

В общия случай според Раман - Раху(независимо дали става въпрос за МД или АД) носи след себе си сериозни проблеми, били те от семеен характер или личен, често  тялото ни е подложено на един своеобразен тест, изпитвайки и менталната и физическата ни издържливост и устойчивост.

И фактите са такива след като го изпитах на собствен гръб  :) .

Happy58

• Гост
« Отговор #58 -: Август 03, 2014, 04:02:18 pm »
В общия случай според Раман - Раху(независимо дали става въпрос за МД или АД) носи след себе си сериозни проблеми, били те от семеен характер или личен, често  тялото ни е подложено на един своеобразен тест, изпитвайки и менталната и физическата ни издържливост и устойчивост.

И фактите са такива след като го изпитах на собствен гръб  :) .

да, потвърждавам - в крайна сметка, може и така да се опише. Често се питам, кое точно ми е давало силата да издържа.

Happy58

• Гост
« Отговор #59 -: Август 03, 2014, 04:40:42 pm »
Сатурнът или У10 е бил.Пак забравих къде бяха,но са те.То кой друг може да издържи стоически на всички простотии.  :-*  :08:  ;D

да, имах си подкрепата, не е като да няма :) - не го споменах, за да не отклонявам темата.