Преди време на ретро Меркурий бях споделила, че при покупка на медицинска козметика от англ. сайт - ми бяха създали в пейпал споразумение за абонамент - без изобщо да разбера. Един вид се съгласявам, че всеки месец ще ми изпращат разни неща, за които ще ми дърпат пари, без да потвърждавам. Така един ден получих мейл, че 65 паунда са ми блокирани до шипването на продукта и истерясах. Веднага писах до търговеца - нищо да не ми изпраща, както и до пейпал, че не одобрявам транзакцията, но .... пратката беше шипната.
Естествено Марсът ми хвърляше гръмотевици и веднага повдигнах диспут. От пейпал предложиха да върна пратката и да ми възстановят парите. Пратката дойде от Англия в предпоследния ден от срока ми за връщане обратно, и без да я отварям я върнах с препоръка. От пейпал ми казаха да чакам. Чакам, чакам, минаха 3 седмици, вчера проверявам по тракинга - изпратила съм я на 29 септември, пристигнала е на 2 октомври и онези търговци си трайкат. Снощи пак писах до пейпал и днес получавам съобщение, че случаят е решен в моя полза и ако имам доп. разходи - ще се постарят да ме компенсират. А аз бях писала, че искам и пощенските - 25 лв ...
Ето карта днес от потвърждението от Пей пал, че случаят се отсъжда в моя полза и ми възстановяват 65 паунда - Венера тъкмо е излязла от заточение - при мен е У2 в 8 дом, Марс и Плутон се сливат във 2 дом.