Автор Тема: Да послушаме...  (Прочетена 100527 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Да послушаме...
« Отговор #105 -: Май 28, 2015, 11:47:56 am »
а така, сега, по ретро Меркурий, ще трябва да купувам по интернет билети за мероприятие в чужбина и съответно, самолетен билет за същото. Пътуването ще е веднага след обръщането му ..... пак е в сянката ... чак се чудя, дали въобще да тръгвам ... ама пък ми е интересно, какво ще стане там :)
Приготвям се за шегите на Мерка и ... скачам с двата крака :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #106 -: Май 28, 2015, 12:36:37 pm »
а така, сега, по ретро Меркурий, ще трябва да купувам по интернет билети за мероприятие в чужбина и съответно, самолетен билет за същото. Пътуването ще е веднага след обръщането му ..... пак е в сянката ... чак се чудя, дали въобще да тръгвам ... ама пък ми е интересно, какво ще стане там :)
Приготвям се за шегите на Мерка и ... скачам с двата крака :)
Интелигентен човек си, мисли логично- да не би движението по земя, въздух и море да е спряло тези дни, като Мерка е ретро- хората си пътуват всеки ден и си вършат работата...
Малката ми дъщеря, която имаш честта да познаваш лично, отлетя без проблеми на 19-ти май, когато Мерка е вече ретро- е, гледах полетната информация за летище София- излетя с 16' по-късно от посочения час, но пък за сметка на това кацна с 12' по-рано и малко по-късно ми прати снимка на дупето си под една палма на плажа и ми писала, че всичко е О.К.  :)

Happy58

• Гост
« Отговор #107 -: Май 28, 2015, 12:40:07 pm »
Интелигентен човек си, мисли логично- да не би движението по земя, въздух и море да е спряло тези дни, като Мерка е ретро- хората си пътуват всеки ден и си вършат работата...
Малката ми дъщеря, която имаш честта да познаваш лично, отлетя без проблеми на 19-ти май, когато Мерка е вече ретро- е, гледах полетната информация за летище София- излетя с 16' по-късно от посочения час, но пък за сметка на това кацна с 12' по-рано и малко по-късно ми прати снимка на дупето си под една палма на плажа и ми писала, че всичко е О.К.  :)

това не беше въпрос, а само споделяне :)

но пък ми помага в някаква степен за въпроса в другата тема ...

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #108 -: Май 28, 2015, 01:00:34 pm »
това не беше въпрос, а само споделяне :)

но пък ми помага в някаква степен за въпроса в другата тема ...
ами моето споделяне е в отговор на твоето- трябва ли непременно да има въпрос, за да си споделяме по темите- въпросите са в темите за въпросна (хорарна) астрология  :)

Построих карта с времето на планирания полет- за 16ч. имаше още няколко полета за друго място, които излетяха с 5-6' по-късно, но нейният полет с цели 16', а аз седях пред монитора със свито сърце, дали всичко е наред... Гледам по картата ретро Сатурн У4 кацнал на К3 откъм 3д - от това ще да е, а ретро Мерка У9 съвпад с Луната у10 в 9д- кацна по-рано от предвиденото. Летя със самолет на българските авиолинии, заедно с три нейни колежки по работа- Уран У5 в 7д, Венера У1 в 10д. , във воден знак- ами на море е работата и замина по договор, уреден в края на миналата година, когато тр Сатурн У3 в нейния натал съвпадаше с нат. Меркурий У10 в 12д. Надявам се информацията да ти/ви е полезна.
« Последна редакция: Май 28, 2015, 01:09:13 pm от akruks »

Happy58

• Гост
« Отговор #109 -: Май 28, 2015, 01:51:30 pm »
ами моето споделяне е в отговор на твоето- трябва ли непременно да има въпрос, за да си споделяме по темите- въпросите са в темите за въпросна (хорарна) астрология  :)

Построих карта с времето на планирания полет- за 16ч. имаше още няколко полета за друго място, които излетяха с 5-6' по-късно, но нейният полет с цели 16', а аз седях пред монитора със свито сърце, дали всичко е наред... Гледам по картата ретро Сатурн У4 кацнал на К3 откъм 3д - от това ще да е, а ретро Мерка У9 съвпад с Луната у10 в 9д- кацна по-рано от предвиденото. Летя със самолет на българските авиолинии, заедно с три нейни колежки по работа- Уран У5 в 7д, Венера У1 в 10д. , във воден знак- ами на море е работата и замина по договор, уреден в края на миналата година, когато тр Сатурн У3 в нейния натал съвпадаше с нат. Меркурий У10 в 12д. Надявам се информацията да ти/ви е полезна.

като дойде време за билета, и аз ще гледам картата.

засега Мерка ми бави паспорта ....

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #110 -: Май 28, 2015, 05:57:29 pm »
Ама ти кво мислиш-цял живот съм се заривала в пачки, тъй ли?
Въпрос на мироглед-ако бях индийка, щях да съм щастлива и без пари. Понеже съм българка, съм гледала да изкарам повече, а когато не е можело-да не съм нещастна от факта
Пък и не си спомням някой някога да ме е спирал да си изкарвам пари според случая/нуждата/уменията. И не си спомням с връзки да съм постъпвала на работа
Както се казва-баба знае и 2 и 200

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #111 -: Май 28, 2015, 06:02:43 pm »

А вие бихте ли били щастливи ако нямате пари като стана дума за тях ?  Останалото е бла бла.

Ми аз сега наистина нямам пари  ;D и точно парите не определят щастието ми Слава Богу  :)
« Последна редакция: Май 28, 2015, 06:04:30 pm от trendy »

trendy

• Hero Member
« Отговор #112 -: Май 28, 2015, 06:20:13 pm »
хаха един богаташ ме издържа понеже съм "кифла"  :D, а майка ми и баща ми са мултимилионери  :85: ей голям виц каза Али-ама нищо аз съм свикнала със скорпионското захапване  ;D
« Последна редакция: Май 28, 2015, 06:21:50 pm от trendy »

trendy

• Hero Member
« Отговор #113 -: Май 28, 2015, 06:49:01 pm »
quote author=Ali_Lun link=topic=414.msg75171#msg75171 date=1432827466]
Само да ти припомня - без пари не се живее,тоест не се живее като белите хора,ако ме разбираш.
А за щастие без пари...  It just sounds very strange,when you look around you,when you see the whole picture and the state of the world nowadays.
[/quote]

И без морални принципи също не се живее, не и истински живот. Хартийките носят комфорт и сигурност, но дотам, зависиш ли от тях, за да си щастлив значи вътрешно нещо куца.  :)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #114 -: Май 28, 2015, 06:54:38 pm »
Да, точно за това говорим-не може моралът ни да се продава/купува
Т.е. може, но не трябва :)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #115 -: Май 28, 2015, 07:06:32 pm »
Този път съм абсолютно съгласна със starinthenightsky.Когато се лишим от парфюма за 130лв и всички подробности,които са луксове,тогава ще приема,че парите не са всичко.Има ролончета за 5лв,а бабките навремето са контролирали изпотяването и лошата миризма с орехова шума и морска сол.  :d030:
Можем ли да живеем щастливи,успешни и без комплекси сред колегите в спартански режим-елементарна храна( и да не мога да се изфукам "снощи ядох суши",защото си купих ножове,а онази вечер синьо сирене с грозде и рукула  :012: ,за какво ще говоря тогава?  :d030: ,елементарни дрехи,евтин телефон-слушалка(понеже GSMът е необходимост),без мазила,ще изглеждаме естествени и сиви.Ще можем ли да си позволим лукса да сме сиви и безинтересни?  ;)
В някои среди на жена без грим,лак и червило се гледа,все едно не се грижи за себе си  ;D
« Последна редакция: Май 28, 2015, 07:18:41 pm от Дракониада »
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

trendy

• Hero Member
« Отговор #116 -: Май 28, 2015, 07:18:18 pm »
Така нямам айфон, а обикновен телефон, не нося маркови дрешки, но винаги съм облечена с вкус за разлика от много богаташки, не ходя по  елитни дискотеки, барове, ресторанти, не излизам с богаташчета, нямам кола, но пък имам крака за сметка на това и не се оплаквам. Никога не съм се оплаквала за пари, скъпи телефони и дрешки, не ми е това смисъла на живота. Хайде да ви видя като ви пуснат в джунглата какво ще правите без айфона си  ;D

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #117 -: Май 28, 2015, 07:24:32 pm »
Така нямам айфон, а обикновен телефон, не нося маркови дрешки, но винаги съм облечена с вкус за разлика от много богаташки, не ходя по  елитни дискотеки, барове, ресторанти, не излизам с богаташчета, нямам кола, но пък имам крака за сметка на това и не се оплаквам. Никога не съм се оплаквала за пари, скъпи телефони и дрешки, не ми е това смисъла на живота. Хайде да ви видя като ви пуснат в джунглата какво ще правите без айфона си  ;D
Нямам айфон,защото си падам по самсунг  :012: ,но без смартфоните ми ще оцелея успешно и без това ги ползвам главно за слушалки.  :012:

trendy

• Hero Member
« Отговор #118 -: Май 28, 2015, 07:26:59 pm »

Няма смисъл да продължаваш да си в опозиция и да контрираш,усещаш ли вече коя теза е по-,или още да се говори над това?

Ти пък кой си да ми казваш на чия страна да съм. И кво си избираш хората, на които да скачаш. Аре чупката, че направо ми е писнало от лекета като тебе.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #119 -: Май 28, 2015, 07:29:41 pm »
trendy,решила съм да премина на опростен режим на живот.Писна ми от излишна суета.Например категорично спрях да се парфюмирам,защото се запалих от тезата,че "красивата и здрава жена" мирише "на нищо".