Аз твърдя че тези проблеми са от неправилно оформено,недисциплинирано,прекомерно Его,липсва Сатурн Астрологично Овен и Лъв са стандарт за голямо Его. Овен е в опозиция/най далече /от знака на екзалтация на Сатурн,Лъв -опозиция на старото владение на Сатурн-комбинация от енергия,екстровертност и липса на ограничението,границите,спирачката на Сатурн,естествено трябва да е подсилено и от друго,но си е предразположение .Казват Лъв,обикновено са единствени деца в семейството-родителите подсъзнателно мисля усещат силната му енергия ,обикновено те имат силен глас,такова дете като реве в детството изпарява желанието за други деца предполагам.Егото расте докъдето му се позволи,като единствено дете на лъва доста му пораства Егото,дават ги добри за сцена,основно за сцената е да я изпълниш с присъствие,трябва силно Его,енергия ,самочувствие.В 6 дом/подчинени/ имам лъв-много е кофти да имаш подчинен лъв,вярно имат много качества,енергия,но неизбежно се стига до опити да наложат Егото си,справят се с всяка работа в кратки срокове,изпълняват основната задача блестящо,но всичко второстепенно ,,замитат под килима,, блестящ резултат на пръв поглед това е важното,не чистят след себе си,сигурно е под достойнството им,бързината е за сметка на другите които чистят след тях,има някаква безскруполност,висока скорост за сметка на спирачките и детайлите,които оставят на други,майстори на доброто впечатление,което е привидно .Като фиксиран знак това е постоянно,при овен има подобно ,но е по слабо изразено,на импулси ,при стрелец е скрито,неусетно .