Блазе ви, а аз все поправям чужди грешки.
Сега измислям най-подходящата стратегия срещу колежка, която е много добър и ловък манипулатор и се възползва от симпатиите на главната. Вече установих, че с остро контриране не става - веднага ми се нахвърлят останалите и най-вече нейната защитничка. Не става и с жлъчен сарказъм - набира се като балканче на баир, пълни се с дребнава провинциална злоба и после дебне момент, в който да ме постави в неизгодна ситуация, отново пред всички.
Със скорпи Луна в твърди аспекти с Марс и Плутон и в секстил със стационарно-ретрограден хитър девишки Меркурий наистина се затруднявам да измисля печеливша стратегия. То хем е подло и лицемерно, хем е хитро, хем знае кога и как да се възползва от всяка една ситуация и да я извърти в своя полза, правейки се на ощипана мома. И с приятелски и дружелюбен тон съм пробвала - пак не става, то още от самото начало, от появата ми в отдела се е напълнило със скрита злоба.
Може би правилната формула е тотален игнор и избягване на каквито и да било диалози с въпросната особа. А като се опитва да ми прехвърля топката пред всички, просто де се правя на нечула и неразбрала - така правят доста служителки, наблюдавала съм ги достатъчно време. :012: Мисля, че номерът е да й дам това, което иска - да почна да се правя на много по-тъпа и незнаеща, отколкото реално съм, и да го правя за сеир пред всички останали. И без това няма достатъчно интелект да разбере, че разигравам театър. :012:
Между другото сделката, след която стана горепоменатото недоразумение с пари и фактури, беше организирана от това мазно същество - възлагат й работа, от която си няма грам понятие, нито опит, нито юридическа правоспособност. И там предварително не ме беше предупредила за едни финансови уговорки с другата страна, за което разбрах вече след сделката.