Тялото на жената е готово/настроено за раждане малко след първият й менструален цикъл,който съвпада с първата опозиция на Сатурн и тази на пр.Луна на 13-14 г, възраст ,така че ако същата реши (има такива прогностични индикации в периода) да предприеме такава стъпка ,Сатурн ще иска работа във взаимоотношенията майка-дете ,следват-21,28,35,42,49...По същия начин Марс и Юпитер се включват в играта и винаги ще има конфронтация дете -майка ,защото ги делят минимум 14 г ,разлика ,има и прецедент-11-12г,това пък е Юпитер.Това не е случайно,а отражение на ....не знам още как да го формулирам ,затова ще дам пример-когато майка ми забременява с мен ,мунданна конфигурация повтаря нейна натална ,отразяваща моя темперамент,същото е и при забременяването със сестра ми.
Майка ми по натал има Слънце/Меркурий/Венера във Водолей 8-ми дом ,същият е в Овен/Телец в 10-ти дом със Сатурн в Телец,когато е забременяла със сестра ми,а тя е- Козирог,със Сатурн в 1-ви ,АСЦ Телец;когато е забременяла с мен,същият стелиум е в Рак и Марс там,в 12-ти дом съвпад с възела-аз съм Риби в ,със СЛВ в 4-ти дом.Дано успях да се изразя разбираемо ,каква е връзката :engel016: