Лила, може да е за добро. И твоето птиче да те чака някъде там, само трябва да погледнеш в неговата посока. Иначе направих паралел между това, което си написала и астрологичните предпоставки.
Стигнала съм до извода, че няма справедливост и не идва видовден. Дедо Боже толерира хората без скрупули. Козът се дава в техните ръце.
Благодаря, Стар, права си. Кога ли ще дочакам моето птиче?
Всяко зло за добро, нали така казват. Престоят ми тук вероятно е просто част от глобалния план, линията на съдбата и пътя, който трябва да измина. За да има развитие и надграждане, човек трябва да е преминал през различни опитности и да е усвоил някои уроци. Без тях не може.
---
Обаче има някакви наченки на справедливост в тоя живот
Току що ми се обади клиент, с който през последните няколко месеца работех по един проект, превеждах цялата документация за продажба на един обект. Съвсем скоро предстои сделката да се финализира и мислех, че с това отношенията ни приключват.
И сега ми каза, че иска най-сетне да се срещнем на живо, да поговори с мен. Смятат да стартират някакъв технологичен проект и искат да съм част от екипа.
Дай Боже да стане така,че скоро да се сбогувам с помиярите, за които толкова "малко" работя. :043:
Може и да се сработим с тоя човек, Слънцето му е в точен съвпад с моя Юпитер.
Стар, виж колко синхронично са се получили нещата, по-горе спомена за птиче. :38: