Има натурални масла, които изглаждат фини бръчици - бадемово, жожоба... Особено са подходящи за суха и чувствителна кожа. На мен много рано ми се появиха мимически бръчки /може би защото ми е по-тънка кожата/, тогава не им обърнах внимание. С възрастта станаха по-дълбоки и изразени, но вече никакви кремове не помагат, само филъри евентуално.
За твоята млада и все още свежа кожа можеш да ползваш някой по-лек хидратиращ крем, но и с изглаждащо действие /за първи бръчки/. Виж в някоя био дрогерия, предлагат много богат избор, интересни продукти. От по-скъпа медицинска козметика преминах изцяло на такива кремове и продукти, много съм доволна. И ефектът е по-добър, особено като се съчетае с редовни козметични процедури.
От био продуктите на Ardes има хубави неща, особено са подходящи за чувствителна кожа. Има био масла, има кремове, има и на флуидна основа, с по-лека текстура. В момента ползвам хидратиращ крем с някакъв вид италианска роза, много съм доволна. Хидратира, освежава, успокоява, не омазнява и не се напластява върху кожата, попива мигновено. Tesori De Liguria пише върху опаковката, производителят е Ardes - крем с 24-часово действие за чувствителна кожа. От същата серия има и овлажняващо гелче с хиалурон.