П.П:Пък според някои текстове Юпитер в Дева е в екзалтация от Стрелец...
Днес пак ме сърби антисията Юпитер/Дева и точки в Овен.Направих много бърз преглед на транзитите му през Дева в моя натал.С 2 думи до сега винаги е белязал големи възходи и привилегии.
Първия път започнах да уча 1 клас в елитна,експериментална паралелка към Юнеско.В цяла България бяхме само 1 клас,подбрани деца.За родителите ми,а и за мен беше голяма гордост.
Втория трз Започнах да работя наистина за ненормално висока заплата,отново на невероятно място за времето и икономическата картина в страната.
Третият трз:"Тъмните Нептунови :d030: времена" в моя живот,Юпитер ме вдигна и извади,като пак ме заведе на елитно място.
Като У6, е логично да се грижи за по-добро служебно положение по време на транзит,защото освен естествен е и функционален бенефик като стар У9.И това е само един перегринест Юпитер/ Водолей до К8,който съвпада натално с У10.Интересно ми е в карти,с които разполагате есенциално силен(дори заточен и паднал) как действа на планетите в Овен.Е, интересуват ме и други перигринести Юпитери как действат на планетите в Овен(заради антисията).
Сега е 4 транзит и нямам включване от него.