Тъндър, това червеното ти ли го казваш, или така "пише" ?
Пише точно обратното, че трябва да съм с хората, да се движа с тях, понеже съм от т.нар "неенергийни" типове, чиято работа е не толкова да контролират собствената си енергия (защото те не произвеждат толкова), колкото да пренастройват другите.
Иначе като казвам "не харесвам хората", не ги харесвам по дефиниция, с хора с моите интереси е друго. Но съседите и хората, с които ежедневно се налага да общувам знаят, че далеч не може да стигнат. Защо? Защото у един човек първоначално ми се набиват лошите качества или доброто ми впечатление за тях бързо бива развалено. В този ред на мисли определено мисля за тъпа задача да пренастройвам някой, който не се е настроил, ахахахха. Но може би заради това срещам идиоти, за да ги настоя към нормално съществуване, знам ли.
Аз съм от този тип хора, които в клипчето бяха описани като притежаващи малка, но фокусирана аура, която "влиза" в другите - и от хюман дизайн наистина не са първите, които ми казват, че "чета" хората, и те самите го усещат и доста се плашат от това. :012:
Иначе тази, на която правят интервюто в клипа, който дадох е точно моят енергиен тип. И тя казва че "отваря прозорците отпред", "отваря прозорците и отзад" и остава енергията на другите да премине през нея и да излезе. Нещо, което лично аз смятам за много нехигиенично, защото не обичам да ме "пипат" във всякакво естество - нито физическо, ни пък най-малко енергийно искам някой да преминава през мен, дразнещо е. Иначе нали и за опозицията казваха, че създава такъв тип хора - който научава за себе си чрез другите - хюман дизайна един вид го утвърждава втори път това, защото в картата имам много опозиции. :29: