Тук и сега си ти
Не знам дали успявам, но се опитвам да живея в СЕГА-то принципно.
Отделяш голямо внимание на поведението си.
Това не. Хич не ми дреме и си падам малко първосигнална, но се стремя да не наранявам много някого ако не ми харесва. Пустият му Нептун на МС и рибешкото Слънце все за другите да мислят...
Много е важно да разбереш следното. Възможно е, когато няма кой да те обича и ти самата да не обичаш себе си. Това да пречи на личния, професионалния и всеки живот. И тук е много важно да се разбере - не е нужно да те обича някой, за да обичаш себе си.
Мммм да има едно такова нещо дето се крие дълбоко вътре в мен и осъзнавам, че е мега неправилно, ама на - опитвам се да го отстраня на принципа, че като му се наситя като изживяване и то само ще си отиде :012:.
Та ти си дълбоко в потока на живота и увличаш хората да следват твоя ритъм. Ритъмът е важен за теб. А и имаш въздействащ и увличащ хората глас.
Ммм даа, не мога да го нарека ритъм, а плаване по водите на времето. Живея извън него и ми е крайно трудно и неприятно да се съобразявам с часовници и точни времеви интервали :57:. За гласа не знам, на мен лично ми звучи като на старо, пресипнало куче, ама щом казваш, че е въздействащ няма да споря с тебе я :043: :043: :043:... Иначе са ми казвали, че като започна да разказвам нещо и съм разказвала увлекателно като приказка.
Най-важното е да се разбере, че приемането ще те движи напред. Не можеш да насилваш съдбата и промените. Те сами ще дойдат, а желанието да се промениш бързо ще ти докара само депресия.
И това го има. Като искам нещо, го искам ВЕДНАГА :57:. Пустото му Слънце в 1 дом си има овнешките характеристики, нищо че е в риби. И да, понякога опитвам да насилвам и все бързам за промените. С годините си тренирах търпението и мога да кажа, че вече е задоволително поне за мен, пък за околните, ми че кво ми дреме
... Желанието не ми докарва депресии. От депресия съм страдала веднъж през живота си, преди около 9 години за кратко. Не ми харесва усещането. Но виж, че се ядосвам като не мога нещо да го направя веднага го има като факт.
П.П. Понеже си вещичка да ти кажа, че един приятел скоро ще прави първия по смисъла си курс в България: "Въведение в чистата магия"
Аз не се занимавам с магии. Изчела съм доста литература, но в този живот си имам вътрешна спирачка да не го правя, явно съм прекалила в някой от миналите. Използвам някои прийоми понякога за себе си, предимно с профилактична цел.
Благодаря ти много за инфото. Определено има доста попадения и ще се окаже, че е доста интересна наука. Някой ден може и да се захвана с нея ако почувствам вътрешен порив да го направя. Благодаря още веднъж!