Ми няма такава връзка. Може центъра на главата да е бял (недефиниран) и пак човек да ясновижда. Но пък ясновидството не е интуиция Даже писах веднъж статия за едно списание "Ясновидството не е събуждане".
А пък гадаенето е различно от ясновиждането.
Всяко нещо си има предимствата
Да, това винаги съм си го мислела, че днешните ясновидци са доста как да го кажа по-меко (нещо не ми се отдава тактичността, сори :012:) някак тъпички и отявлено непросветени в езотериката.
Преди две години ходих с една комшийка на врачка. В някакво забито село в добруджата, а самата врачка е копанарка. Преди да влезем при нея си направих хиляда защити, защото изобщо не зная "кой и говори" и най-вероятно енергийно ще ме зарази с нещо, а не ми се щеше толкова далеч от къщи да се налага да повръщам, както става винаги, защото съм попивателна на чуждите негативи. Е, бога ми като влязохме и видях над лявото и рамо един джин
... Разплете чорапите на комшийката, а на мен каза само: брей, ти имаш голяма сила! Дрън, дрън, дрън... Иначе простичка женица и дори езика трудно оправя, но ми стана ясно кой и говори :57:...