Никога не съм харесвала цигарите, но като цяло съм много толерантна към пушачите.
Израснала съм с възрастни хора без вредни навици - алкохол, цигари... Дори кафе не се пиеше.
От тийнейджърска възраст нататък живеех под един покрив с двама активни пушачи, така че съм свикнала пасивно да вдишвам цигарен дим.
Няколко пъти съм запалвала по една цигара, но така и не можах да им свикна, просто не ми харесва усещането, нищо особено. Да не говорим за това какъв неприятен вкус остава в устата после в течение на следващите два-три дни, когато си непушач и чувствително усещаш разликата.
В картата ми има подчертан плутонов и нептунов акцент, но въпреки стандартните тълкувания нямам вредни навици и пристрастяване в посока алкохол, цигари, захарни изделия и пр. По-скоро съм човек, който изключително трудно се пристрастява към каквото и да било, вкл. и към определен начин на хранене - мога да ям, мога и да не ям.
Неприятно ми е обаче да вляза в заведение, където от цигарения дим направо ми се насълзяват и парят очите, а после дори гащите ти вонят на цигари.