Gauri, аз не мисля,че от нашата карта може да даден информация за това каква е нашата майка всъщност и нейният начин на живот,здраве и т.н. Според това как е поставена Луната в натала ни ,можем да коментираме как ние я виждаме ,какво очакваме от нея като нужди /потребности ,дали същата ги задоволя ,какви са нашите взаимоотношения с нея ,къде тя ни се
случва в живота -как,кога ,защо .През нашите очи ,тя е една и
единствена без оглед на това ,какво се случва между нас и какво носим цял живот от нея в нас,но през очите на другите тя е различна .
Да ,сега ще има въпрос ,ако тя работи кранистка ,ще бъде такава и за мен ,и за другите ,ако знак/аспекти показват такъв вид професия ,но същите могат да ме карат да гледам на нея ,като на жената с най-великата и полезна професия или обратно ,а тя да е Герой на социалистическия труд с орден "Г.Димитров ".За мен здравето й може да е видимо цветущо ,но тя да страда от проблеми с щитовидната жлеза и подложена да правилната терапия ,болестта се овладява.
Не знам как се тълкува Луната във ведическата ,може би има там такива индикации в посока "да-същината на казуса е
видим " и ако ги споделиш ,за мен ще е полезно.
Моята Луна във ведическата е в аспект със Слънце ,Раху и Юпитер ,26 * Риби Ревати в 5-ти дом AK Pada 3-това пише в програмата ,която ми направи картата.
По западната е в Овен съвпад Венера/Сатурн ,5-ти дом ,в знак на СЛВ ,но нямат аспект.
Не знам дали същата показва каква е майка ми ,нейния живот,професия ,здраве ?1?