Ето го моя пролетен солар
Поразгледах го
Нали тези четвърт солари, когато транзитното слънце прави квадрат или опозиция към наталното - очертават личната тенденция за идните 3 месеца, в рамките на годишния солар?
Застъпват ми се 1 дом от натала и солара, като и двата включват в застъпения участък - Хирон и Меркурий. В цялата година здравето ще ми е тема номер 1, но точно тогава ще е последната операция, та мисля равдиво изглежда
Соларното слънце е във 2 соларен дом - определно материлната тема ще ми е на дневен ред, защото всички интервенции ще ги изплащам. там е обаче и Уран - да очаквам ли изненади? В натала срещи 2 соларен дом в Юпитер, надявам се да не ме предаде - точно в това тримесечие са годишните ни бонуси - с мартенската заплата през април. Та сумата - няма да е огромна, но директно отива по "заемите"
И прави ми впечатление покриването на 10 соларен дом с 9 натален. Там са соларни Сатурн и Марс - вероятно ще го започна това обучение, което мисля. Може би трябва да се справочна и в солара, като база, в която се развиват сезонните солари?
Интересен ми е съвпада на Венера с Нептун в 1 соларен дом, в тригон с нат.Уран - някакъв мерак за съвършенство ли ще е това? Натална Венера прави тригон с АС риби в натала и темата за съвършенството ми е доста лична, макар да ми е ясно, че не е възможно. Затова може би асоциирам съвпада така
И ми прави впечатление - ретро Юпитер на ДС. Ще върне ли на дневен ред темите, които имах, когато директен мина през ДС. Не ми харесва да е ретро там, но ... предстои да видим каква изява ще има