Автор Тема: Палада  (Прочетена 7891 пъти)

Babyblue

• Hero Member
  • Публикации: 698
Re: Палада
« Отговор #15 -: Август 01, 2014, 05:14:49 pm »
При мен е в 11 дом в натала в близнаци.
А по транзит през 3ти тригон луна и марс и съвпад с плутон.

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1947
« Отговор #16 -: Август 01, 2014, 05:15:16 pm »
Моята е в Риби, на асц-та, тригон Сатурн, секстил Венера и квадратура към Уран. Логиката не ми е от силните черти, не знам защо е точно на асц-та  ::).
За добрата логика си трябват аспекти, а като е на асц не е задължително да дава.  :017: Естествено и помощ от Меркурий си трябва.  :72: и не само
« Последна редакция: Август 01, 2014, 05:17:26 pm от AzaZaeL »

Tanya

• Hero Member
  • Публикации: 635
« Отговор #17 -: Август 01, 2014, 05:20:35 pm »
За добрата логика си трябват аспекти, а като е на асц не е задължително да дава.  :017: Естествено и помощ от Меркурий си трябва.  :72:
Ами Лилит и тя е на асц-та и си ми влияе  :017:. Сигурно е от знака - каква логика по Риби.
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #18 -: Август 01, 2014, 05:30:06 pm »
Ами Лилит и тя е на асц-та и си ми влияе  :017:. Сигурно е от знака - каква логика по Риби.

Какво и е проявлението

Tanya

• Hero Member
  • Публикации: 635
« Отговор #19 -: Август 01, 2014, 05:34:36 pm »
Какво и е проявлението
Имам си и тъмна страна  :P Добре че е скромната Луна в Дева, опозиция на Лилит, та да балансира нещата   :57:
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #20 -: Август 01, 2014, 07:21:38 pm »
Палада ми е в скорпион,8 дом,това като чета дава изява на по добрите страни на 8Д,скп. ,има нещо вярно,само таланта за боравене с пари ама хич го нямам,съвпад с нат. Луна У5-творческата енергия се дублира .
« Последна редакция: Август 01, 2014, 07:43:40 pm от Oposit »

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
« Отговор #21 -: Август 01, 2014, 07:31:22 pm »
Палада ми е на 24,09* в козирог в съвпад с К12 откъм 11 дом.

КОЗИРОГ Структурно възприятие . Виждане чрез разбиране на структурите, на които се базира формата. Лечение чрез скелета /масаж/, хиропрактика, зъболекари. Естетически- точност: творчеството наподобява магически процес. Архитектура, скулптура, корабостроене. Политически - защитник на закона и реда. Мъдрост: всяко нещо с времето си, разбиране на реда, естествена последователност.

XI дом: Раждане на нов социален възглед върху нещата. Работа в обществени организации, политическа борба за социални промени.

XII дом: Мъдрост, свързана с колективното неосъзнато. Изкуство на духовен учител, използване на системи на вярата. Използване на ума заради благото на другите.

Палада има само квадрат към Уран. Напрегнат аспект Палада/Уран - тенденция към претоварване на нервната система заради пълно изразяване на менталното творчество. Бунтарски идеи или поведение. Решението на проблема е в насочването на менталните импулси по каналите на интуициите и трансличностното мислене.

:017: Брей какви неща  :57:.
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Happy58

• Гост
« Отговор #22 -: Август 02, 2014, 02:50:54 pm »
ОВЕН Възприятие, което търси източници за активиране на жизнената сила. Хомеопатия, акупунктура. Атлети: тялото е средство за творчески импулс. Войнствен завоевател. Внезапни озарения или неочаквани пионерски изследвания.

X дом: Сериозни намерения за получаване на признание в професионален план.Природна мъдрост в областта на кариерата.При жените може да означава висок професионален успех при загуба на женствеността.

възможно ли е тълкуванието за Овен да означава, че ако спортувам малко по-сериозно, ще имам повече творческа енергия/импулс?

А сериозните намерения не са толкова сериозни - иска ми се да имам признание като свърша нещо, ама .... нъцки :) Това със загубата на женствеността, надявам се не означава, че ще трябва да сменям пол :).

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
« Отговор #23 -: Август 05, 2014, 11:07:58 am »
Съвпад с асцендента, точен тригон с нат. Луна и секстил с нат. Меркурий. Чак за такъв ясновидски капацитет се нямам.  :012: Но доста хора мислят обратното :012: :012: :012: Имам безпогрешно първо впечатление за хората, даже и по Интернет. Лошото е, че понякога го пренебрегвам, а не бива.  :)

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1947
« Отговор #24 -: Август 05, 2014, 03:05:45 pm »
Съвпад с асцендента, точен тригон с нат. Луна и секстил с нат. Меркурий. Чак за такъв ясновидски капацитет се нямам.  :012: Но доста хора мислят обратното :012: :012: :012: Имам безпогрешно първо впечатление за хората, даже и по Интернет. Лошото е, че понякога го пренебрегвам, а не бива.  :)
Ето най - после една явна Паладка.  :012: