Какви са наблюденията ви над този астероид? Аз съм счел, че влиянието й е доста отчетливо проявено в наталната карта.
Влиянието й (според литературата, която съм чел) е, че управлява логиката, способността за подреждане и анализиране. Срещал съм в карти на ясновидци много аспектирана Палада, но още наблюденията са ми малки.
В моя натал Палада образува Т квадрат с Марс и Нептун, както и куинкост с натален Меркурий (орбисите са по - малки от 3 градуса). Изпитвам голяма трудност в това да се подреждам, винаги всичко е разхвърляно около мен .. често си губя нещата и после ги намирам на много странни места .... :012: Много съм разсеян и способността ми за концентрация е малка. Случва ми се да си ходя по улицата и срещу мен да минава приятел, а аз да не го поздравя, защото не съм го видял, но затова Нептуня и 12-ия ми дом имат пръст. :57:
Въпреки това силния ми Меркуриев акцент в натала обича постоянно да си прави планове и анализи, но разхвърляността ми е в природата, въпреки това и е шантава работа ... :012: