Автор Тема: Палада  (Прочетена 7890 пъти)

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1947
Палада
« -: Август 01, 2014, 02:09:15 pm »
Какви са наблюденията ви над този астероид? Аз съм счел, че влиянието й е доста отчетливо проявено в наталната карта.

Влиянието й (според литературата, която съм чел) е, че управлява логиката, способността за подреждане и анализиране. Срещал съм в карти на ясновидци много аспектирана Палада, но още наблюденията са ми малки.

В моя натал Палада образува Т квадрат с Марс и Нептун, както и куинкост с натален Меркурий (орбисите са по - малки от 3 градуса). Изпитвам голяма трудност в това да се подреждам, винаги всичко е разхвърляно около мен .. често си губя нещата и после ги намирам на много странни места ....  :012: Много съм разсеян и способността ми за концентрация е малка. Случва ми се да си ходя по улицата и срещу мен да минава приятел, а аз да не го поздравя, защото не съм го видял, но затова Нептуня и 12-ия ми дом имат пръст.  :57:

Въпреки това силния ми Меркуриев акцент в натала обича постоянно да си прави планове и анализи, но разхвърляността ми е в природата, въпреки това и е шантава работа ...  :012:

Happy58

• Гост
Re: Палада
« Отговор #1 -: Август 01, 2014, 02:10:21 pm »
Това чудо в астро.ком къде да го търсим?

Happy58

• Гост
« Отговор #2 -: Август 01, 2014, 02:11:39 pm »
че управлява логиката, способността за подреждане и анализиране. Срещал съм в карти на ясновидци много аспектирана Палада,

само не разбирам, каква е връзката между подреждане/анализ/логика и ясновидство - второто е по-скоро интуиция.

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1947
« Отговор #3 -: Август 01, 2014, 02:12:08 pm »
В астро.ком е с наименование Pallas и е малко под Хирон. :)

само не разбирам, каква е връзката между подреждане/анализ/логика и ясновидство - второто е по-скоро интуиция.
За ясновидите само казах, че съм го срещал акцентиран в карти на такива, а не че е на 100% това. То и Меркурий иначе е свързан с логиката, но той има навик доста да телепатства, особено когато го докосне Нептун.  :)
« Последна редакция: Август 01, 2014, 02:16:18 pm от AzaZaeL »

Happy58

• Гост
« Отговор #4 -: Август 01, 2014, 02:15:37 pm »

тенкю :)

очаквах при мен да е на друго място, защото наистина имам изразени аналитични и анализаторски способности. Но се оказа в 10 дом, точно отгоре на върха на картата, неаспектирана - има аспекти, но над 3 гр. Но пък е ретро :)

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
« Отговор #5 -: Август 01, 2014, 02:23:20 pm »
За ясновидите само казах, че съм го срещал акцентиран в карти на такива, а не че е на 100% това. То и Меркурий иначе е свързан с логиката, но той има навик доста да телепатства, особено когато го докосне Нептун.  :)

За ясновидските заложби отговаря Фолус. То май сега транзитния Нептун ми е върху него и сега като стана една ясновидкаааа, та стойте та гледайте...  :043: :043: :043: :043: :043:
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #6 -: Август 01, 2014, 02:27:00 pm »
Ама айде стига с тия астероиди, всички са ми съвпад с някоя планета
Тоя с Меркурий  ;D

Гледайте какво става, имам тук там пропуск  :012:
« Последна редакция: Август 01, 2014, 02:31:22 pm от Satin »

Happy58

• Гост
« Отговор #7 -: Август 01, 2014, 03:04:03 pm »
Ама айде стига с тия астероиди, всички са ми съвпад с някоя планета
Тоя с Меркурий  ;D

Гледайте какво става, имам тук там пропуск  :012:

Ти щот си с връзки, затова .... отивай сега да ловиш риба :) и си гледай кефа :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #8 -: Август 01, 2014, 04:28:06 pm »
Палада във везни, съвпад със Слънчо във 2д  :)
За Палада във 2д пише- "силен практик, който умее да натрупва средства, изобилие на материални блага и ценности чрез творческа визуализация"
А за Палада във везни пише "Вашата творческа енергия е насочена към търсенето на хармония в отношенията, развитието на сложни поведенчески стратегии и намирането на баланс между коренно различни. Балансираща енергия (макробиотика, тай чи) и гещалт психологията. Можете да успее в графика, дизайн и мода. От политическа гледна точка, защитник на човешките права.

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #9 -: Август 01, 2014, 04:34:14 pm »
Палада във везни, съвпад със Слънчо във 2д  :)
За Палада във 2д пише- "силен практик, който умее да натрупва средства, изобилие на материални блага и ценности чрез творческа визуализация"
А за Палада във везни пише "Вашата творческа енергия е насочена към търсенето на хармония в отношенията, развитието на сложни поведенчески стратегии и намирането на баланс между коренно различни. Балансираща енергия (макробиотика, тай чи) и гещалт психологията. Можете да успее в графика, дизайн и мода. От политическа гледна точка, защитник на човешките права.
:clap: И моята е във Везни, 2ри дом  ... Трябва да се замисля за тая мода и МЦ ми е в Телец  :012: :012:    2*50.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #10 -: Август 01, 2014, 04:37:18 pm »
  И моята е във Везни, 2ри дом  ... Трябва да се замисля за тая мода и МЦ ми е в Телец  :012: :012:    2*50.
телец- може да е банково дело
аз имам близнаци на Мц, а Мерка е дева  :)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #11 -: Август 01, 2014, 04:50:50 pm »
 Палада ми е съвпад с десц-минути някакви

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #12 -: Август 01, 2014, 05:02:05 pm »
Мисля,че палада ми е в скорпион. :57:
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #13 -: Август 01, 2014, 05:09:04 pm »
телец- може да е банково дело
аз имам близнаци на Мц, а Мерка е дева  :)
Аз работя с пари, даже днеска правя 5 години във фирмата и тука имам един колега Близнак се шегува да черпя с бира  :012: ..

Tanya

• Hero Member
  • Публикации: 635
« Отговор #14 -: Август 01, 2014, 05:11:50 pm »
Моята е в Риби, на асц-та, тригон Сатурн, секстил Венера и квадратура към Уран. Логиката не ми е от силните черти, не знам защо е точно на асц-та  ::).
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама