Но масовката пътува доста, мен това ме изненадва повече.
Всъщност за новолунната Везна ли питаш? На предната страница, като спомена за 11 дом и възможностите, идващи от средата, стана въпрос и за това, там ти отговорих. Да, попътувала е доста /из Европа и екскурзия до Япония/, но покрай контактите и възможностите на друг човек /
партньорът/ - все пак да не забравяме за знака на светилата.
В интерес на истината не познавам нито една доминанта в този знак, която да се е реализирала и да оцелява сама в живота. Всъщност сетих се за една стелиумна, но там има влияние на Марс и Уран в стелиума и квадрат на Сатурн към него - в резултат на самотно оцеляване е развила изключителна безскрупулност, като валяк е.
Ако живеехме в друга епоха, заложеното в хороскопа щеше да се реализира в доста по-различен контекст. Ако се бях родила с този хороскоп през Средновековието или в Индия в епохата на кастово делене, и ако бях жена, щях да съм от най-ниските прослойки в обществото. И може би да практикувам "срамна" професия, поради липса на други алтернативи за изхранване. В тогавашното общество една жена, ако не е закриляна от бащата в семейството и ако не успее да се омъжи според стандартите на социума, влачеше доста тежка съдба - ставаш или робиня/прислужница, или предлагаш сексуални услуги заради едното физическо оцеляване. Понастоящем обаче жени с такива хороскопи имат по-голям избор от алтернативни възможности - стават независими и не им пречи да са соло, слугинажът си остава актуален в една или друга форма /работа за изкарване на прехраната/, не се налага да проституират /в брака или извън него/ и дори могат да си позволят да се увличат по трансцендентното, мистичното, да имат окултни интереси с по-изследователски и научен уклон.