Автор Тема: Астрология и финансова професия  (Прочетена 19903 пъти)

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
Re: Астрология и финансова професия
« Отговор #30 -: Август 09, 2014, 11:11:20 pm »
луната виж, луната  ::)

грег, според моите виждания по картата ти- роден си за финансит.
я се стегни. осъзнай, че човек сам избира как да се чувства.

Нереална , наистина ли?

Много ме зарадва :) много ти благодаря

greg07

• Hero Member
« Отговор #31 -: Август 09, 2014, 11:15:30 pm »
У10 да е в 8 дом не е достатъчно. По принцип работата с финанси предполага повече постоянство и усърдие, а МЦ в Риби и Стрелец примерно дава повече разпиляност, разсеяност и не са особено подходящи за подобна работа.

Да разпиляността много ми пречи на работата , точно за това ,не мога да направя растеж .... от МЦ в Риби, всичко в риби носи една странна объркана енергия ...

greg07

• Hero Member
« Отговор #32 -: Август 09, 2014, 11:20:29 pm »
 Доста си прав!

greg07

• Hero Member
« Отговор #33 -: Август 09, 2014, 11:22:02 pm »
:043: :043: :043: :043: :043:
Ако си пияница и се успиваш за работа,и отиваш махмурлия енергията ще е объркана на МЦ.  :043:

не , аз не пия алкохол ;-) , но да съм организиран ми е предизивикателство.

greg07

• Hero Member
« Отговор #34 -: Август 09, 2014, 11:31:38 pm »
не , не съм бил неорганизиран до такава степен , не ми е силна черта , но сьм бил и толкова зле. Има върху какво да работя там просто.

Happy58

• Гост
« Отговор #35 -: Август 11, 2014, 09:07:16 am »
Грег, откъм нумерологична гледна точка - чисто и просто си още в тежък, противоречив период - каквото и да правиш, ще го имаш това напрежение. Изчакай още една година - след като навършиш 30г, напрежението ще изчезне и полека ще започне хубавото при теб в професионален план. тази година, ако имаш възможност да повишаваш калификацията си с повече академични знания, това ще ти бъде в помощ за по-нататък.

Happy58

• Гост
« Отговор #36 -: Август 11, 2014, 09:08:31 am »
не , аз не пия алкохол ;-) , но да съм организиран ми е предизивикателство.

това също ти е заложено нумерологично - ако намериш начин за по-добра организация в живота си, ще се справяш по-лесно в живота.

greg07

• Hero Member
« Отговор #37 -: Август 11, 2014, 12:54:52 pm »
Благодаря ти Happy 58 , наистина много ме окуражаваш , че нещата ще се подобрят. Хубаво е , че астрология и нумерология се припокриват. Друго ,което забелязах е , че Дирекционния Юпитер ( втори управител 10- в Риби ) е сменил знака си , и в момента е на 0 градуса Риби. Би трябвало нещата да тръгнат към стабилизиране.
« Последна редакция: Август 11, 2014, 12:56:25 pm от greg07 »

greg07

• Hero Member
« Отговор #38 -: Август 11, 2014, 12:55:56 pm »
Да Веско , още малко остана до възврата , тази есен е. Идва :08:

Happy58

• Гост
« Отговор #39 -: Август 11, 2014, 01:01:13 pm »
Благодаря ти Happy 58 , наистина много ме окуражаваш , че нещата ще се подобрят. Хубаво е , че астрология и нумерология се припокриват. Друго ,което забелязах е , че Дирекционния Юпитер ( втори управител 10- в Риби ) е сменил знака си , и в момента е на 0 градуса Риби. Би трябвало нещата да тръгнат към стабилизиране.

Моля :), аз така като гледам, по-голяма вероятност за реализиране наистина идва след 1-2 години - дир Юпитер ще кацне на МС, а прогр МС ще мине във 11 дом. От съвпада на прогр Мерк и прогр МС ти идва желанието за нещо повече, но пък транз Нептун ти се мотае още около нат МС, което ти носи неизвестното. Както ти писах - наблягай на придобиване на по-висока професионална квалификация или поне знания.

greg07

• Hero Member
« Отговор #40 -: Август 11, 2014, 01:06:52 pm »
да Нептун не ми помага, все се надявам като Тригонира Плутон, нещата да се пооправят да получа посока в живота ..... много е трудна Нептуновата енергия .... 

greg07

• Hero Member
« Отговор #41 -: Август 11, 2014, 01:10:40 pm »
да Нептун не ми помага, все се надявам като Тригонира Плутон, нещата да се пооправят да получа посока в живота ..... много е трудна Нептуновата енергия ....

Happy , какво носи прогресивен МЦ в 11 ти дом? Сбьднати мечти? За съжаление не мога да уча отново, но доста сериозно си гледам работата (уча нови неща там) и се надявам след две три години , да взема допълнителни курсове , да мога да имам времето да го направя.

Happy58

• Гост
« Отговор #42 -: Август 11, 2014, 03:59:52 pm »
Happy , какво носи прогресивен МЦ в 11 ти дом? Сбьднати мечти? За съжаление не мога да уча отново, но доста сериозно си гледам работата (уча нови неща там) и се надявам след две три години , да взема допълнителни курсове , да мога да имам времето да го направя.

важното не е дома, а че въобще сменя дом - става промяна.

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1947
« Отговор #43 -: Ноември 23, 2014, 11:37:25 pm »
Брей, че интересна тема! Тъкмо за мен.  :012: И аз се чудя сега дали ставам за финансовия сектор ...  :lol_hitting:  :012:
Аз като Грег с Луна в дева.  :)

Харесва ми взаимната рецепция на Венера У1, 2д и диспозитор на телешките планети с Меркурий У2,6 в първи дом. С Нептуна на МЦ трябва да намеря начин някак да съм в помощ на хората иначе няма успех.  :012: Аз сега практикувам като безплатен психолог на познатите си.  :012:  :lol_hitting: 
+ безплатен врач, то върви в комбинация.  :043: :043:

« Последна редакция: Ноември 28, 2014, 07:59:10 pm от Теодор »

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #44 -: Ноември 23, 2014, 11:53:56 pm »
Брей, че интересна тема! Тъкмо за мен.  :012: И аз се чудя сега дали ставам за финансовия сектор
а учител как ти се струва ?  ::)