Автор Тема: Астрология и финансова професия  (Прочетена 19907 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Астрология и финансова професия
« Отговор #60 -: Февруари 17, 2015, 10:21:43 pm »
В интерес на истината аз толкова неща съм пробвала в професията - кеф ти различни длъжности, кеф ти различни поприща и направления... Само задобрявам, развивам нови умения, но качеството на живот не се променя съществено. И с течение на времето установих, че каквото и да правя, все тая. Не ми е дадено да се интегрирам в някой кокошарник и да израстна в йерархията, нито смятам, че имам достатъчно добре развит административен капацитет, че да управлявам собствен бизнес. Като че ле свободната професия е най-подходяща за мен, но не при тия обстоятелства, засега не успява да ми осигури дори необходимия минимум.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #61 -: Февруари 17, 2015, 10:33:00 pm »
Що излязох така богопомазана? Не че ще откажа да си правя, каквото си искам  ;D
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #62 -: Февруари 18, 2015, 07:21:27 am »
The_One, аз мисля, че в края на тази година и първите два месец на следваща, ще се случат при теб нещата в посока професионална посока. Няма да бъдеш сама, и няма да е коренно различна посоката на работа от досегашната, просто ще внесеш някои промени и ще рискуваш като въведеш вид естетика, класа или нещо красиво, но запомнящо се. Тази година предимно ще "пътуваш", и в пряк, и в преносен смисъл  докато стигнеш до информация,хора, за това което те вълнува от преди 4-5 месеца в тази сфера.Сети се с какво си искала да стартираш преди 8-9 г. като мечта или цел в професията и ето това ще сбъдваш.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #63 -: Февруари 18, 2015, 08:39:31 am »
Ето малко професионални насоки

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #64 -: Февруари 18, 2015, 10:07:06 am »
При мен има противоречиви тенденции, а това води и до турбуленции в кариерата. Не че не мога да се нахъсам и да се фокусирам върху някое конкретно направление, но наистина ми е трудно да постигна баланс между различни мои потребности. МС в Дева, Луна в Рак и Марс в Риби ми дават силно изразена ориентация към служене, имам нужда да съм в услуга на някой, да съм в полза за някой. От друга страна, акцентът върху Овен и Скорпион/Плутон дават силна ориентация към автономност, независимост, потребност от повече свободно пространство, дават и организаторски способности. Може би бих била добър организатор в обслужващата сфера - на някое средно мениджърско ниво, не на ниво обикновен служител. Относителен баланс между тези противоречиви потребности успях да постигна, работейки на свободна практика, но засега резултатът е далеч от това, което бих желала. Не ми е достатъчно само да задобрявам, да усвоявам нови навици, а да няма никакъв напредък в кариерата. Не ме устройва и да работя само за пари, без никаква мотивация, т.е. единственото нещо, което да те мотивира, да е заплащането. Сегашната си работа търпя само и единствено заради добрата заплата.

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #65 -: Февруари 18, 2015, 10:58:00 am »
Сменям често работата,защото МЦ ми е в подвижния стрелец,У10 ми е в съвпад с Плутон,у8,квадрат МЦ,Сатурн ми е в падение овен/21*,най-голямо падение/,интерсептиран в 1 дом, точен тригон с МЦ,много обичам да правя грешки,стана ли добър,няма грешки,не е интересно .

Papy

• Hero Member
« Отговор #66 -: Февруари 18, 2015, 11:34:44 am »
Едната попита нещо, пък ние се отплеснахме

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #67 -: Февруари 18, 2015, 11:37:02 am »
Да, темата е за финансовите професии. Но и Едната не пита за професионално направление "финансист", а доколкото разбирам, към каква дейност да се насочи, която да е печеливша и с перспектива.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #68 -: Февруари 18, 2015, 12:08:40 pm »
Ако искате, да отчетем за протокола, нали говорим за професии, свързани с финансите.

При колежката, завършила спец. Финанси, ми прави впечатление следното:

- Луна в Скорпион в широк съвпад с Плутон
- голям земен тригон - SR Меркурий, Сатурн, Марс
- Сатурн в Козирог в тригон с Меркурий в Дева /има и Слънце в Дева/
- Сатурн в секстил с Луна

Перфектна е в бумащината и в спазването на формални процедури. Добър изпълнител, но без да приложи грам творческа и креативна мисъл.

Papy

• Hero Member
« Отговор #69 -: Февруари 18, 2015, 12:35:47 pm »
И в други теми има отплесване, но там админът не се включва със завоалирани забележки. ;) :d030:

Всяка професия е финансова, иначе за какво е професия. ;)

Ами админът мисли да трие като може
Ама тук хората си казват и астрологично как е, така че вероятно мненията ще останат
А бележката си беше съвсем явна, просто леко любезна :)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #70 -: Февруари 18, 2015, 01:25:29 pm »
Papy, благодаря за полезната информация. Вече съм спокойна, че съм била и съм, на прав път относно професионалното си поприще -поне тук съм проявила ясновидски умения. :012:
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #71 -: Февруари 18, 2015, 02:34:15 pm »
Между другото, според вас това може ли да се види астрологично - от какъв вид дейност/каква професия нативът би могъл да печели най-добре? Не всеки може да спечели пари от призванието си, понякога човек печели по-добре от дейност, която не му е чак толкова любимо занимание, нито е призвание.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #72 -: Февруари 18, 2015, 02:38:53 pm »
От Гаури знам 4е може в индийската астрология , но от нея нямам идея .... според мен ще е нещо свързано с втори дом.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #73 -: Февруари 18, 2015, 02:46:06 pm »
Ако искате, да отчетем за протокола, нали говорим за професии, свързани с финансите.

При колежката, завършила спец. Финанси, ми прави впечатление следното:

- Луна в Скорпион в широк съвпад с Плутон
- голям земен тригон - SR Меркурий, Сатурн, Марс
- Сатурн в Козирог в тригон с Меркурий в Дева /има и Слънце в Дева/
- Сатурн в секстил с Луна

Перфектна е в бумащината и в спазването на формални процедури. Добър изпълнител, но без да приложи грам творческа и креативна мисъл.

Лили , а тя работи ли нещо свързано с финанси или само е учила, прави ми впе4атлиние скорпиона , при хора работещи в тази сфера... на много места се среща. Финансите не са само от4етност , кьдето е нужна много то4на работа. В истинския си вид Финансите изискват много комбинативно мислене ( говорим за истинска финансова професия )

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #74 -: Февруари 18, 2015, 02:49:19 pm »
2 и 11 дом са печалбарските, 5 и 9 дом - за повечко късмет. Има и специални йоги за финансов успех и късмет като цяло, има т.нар. кралски йоги, има йоги и за по-силно изразени таланти.

Имам пример за такава йога в моята база данни - у1 /Лагнеш/ в съвпад с у7 и у2 в 11 дом. Цял живот печели чрез партньори, чрез връзки с мъже - придобива статус чрез брака, а не благодарение на кариера и успехи в професията. Пари, недвижимости и други облаги идват по брачна линия. Иначе е работила, колкото едва да свързва двата края. Но в нейния случай йогата е с включени малефици, не участват Венера и Юпитер.