Автор Тема: Как ни вижда срещуположния пол  (Прочетена 24936 пъти)

Just_a_Dream

• Гост
Re: Как ни вижда срещуположния пол
« Отговор #75 -: Ноември 03, 2014, 01:53:53 pm »
Казвали са ми, че изглеждам надута и мъже и жени. Каква може да е астрологичната предпоставка за това?  ::)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #76 -: Ноември 03, 2014, 03:40:51 pm »
Казвали са ми, че изглеждам надута и мъже и жени. Каква може да е астрологичната предпоставка за това?  ::)

Юпитер, Уран,Лъв.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #77 -: Ноември 03, 2014, 03:46:08 pm »
Юпитер, Уран,Лъв.
Имам Слънце,Венера и Юпитер във Водолей и планетно ядро в 5-ти дом. Там са Слънце, Меркурий и Венера  :) Определено има връзка с това, което казваш..

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #78 -: Ноември 03, 2014, 03:55:05 pm »
Имам Слънце,Венера и Юпитер във Водолей и планетно ядро в 5-ти дом. Там са Слънце, Меркурий и Венера  :) Определено има връзка с това, което казваш..

Радвай се на слънчевия си и неподправен чар .  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Happy58

• Гост
« Отговор #79 -: Ноември 03, 2014, 04:55:15 pm »

това какво означава?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13751
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #80 -: Ноември 03, 2014, 04:57:58 pm »
това какво означава?
предполагам така е нарекла стелиума в 5д, макар Слънцето да не е планета

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #81 -: Ноември 03, 2014, 05:00:27 pm »
3 планети не са стелиум, а планетно ядро. Стелиум е когато планетите са повече от 3.

Happy58

• Гост
« Отговор #82 -: Ноември 03, 2014, 05:03:03 pm »
Благодаря

тогава, практически, разликата между стелиум и планетно ядро? Или поне инфо, къде да го прочета? Защото досега никъде не съм го срещала по книгите. А за да има две понятия, значи и предназначението им е различно.

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #83 -: Ноември 03, 2014, 05:48:07 pm »
Когато не се съмняваш въiв въздействието си, спираш да се вълнуваш толкова  ;) Погледите, които "търся" се броят на пръстите на едната ми ръка...всъщност и там пръстите са много. Зная коя съм, какво съм и колко струвам и нямам нужда от нечие одобрение или внимание, за да се чувствам повече жена  ;)
Адмирирам!  :)

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #84 -: Май 28, 2015, 09:37:41 am »
При мен, не само срещуположния пол, но и всички останали виждат асцедента и планетата в съвпад с асцедента. Слънцето ми е в дом и знак, които са в куинкокс към асцедента и досега го е видял само един мъж. Само дето и той не осъзнава, че го е видял.
Frankly, my dear, I don't give a damn.

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #85 -: Май 28, 2015, 09:57:50 am »
Ох в мен май виждат притеснителната ми и нежна душа- Луна в риби, след това широката ми усмивка и приятелско отношение- Слънце във Водолей, макар че често, когато някой ме види отстрани, без да говори с мен му изглеждам адски сдържана заради Венера в козирог, ама то изобщо не е така, аз съм скрита мина  ;D

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #86 -: Май 28, 2015, 10:36:45 am »
При мен не знам със сигурност какво виждат, доста комплексни са нещата. Всеки "вижда" нещо различно - имам свойството да привличам и фокусирам различни проекции, като оптична леща съм за тях.  :)
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #87 -: Май 28, 2015, 05:24:53 pm »
Не знам на какво в натала се дължи , но мен също ме виждат  като плчяка, както се е изказала по нагоре satin .Което е много неприятно понякога като усещане .Нещото което най-често чувам като определение за себе си е -  сексапил .

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #88 -: Юни 12, 2015, 12:59:28 am »
Виждат онова,което ми трябва за момента да видят,освен когато съм себе си.
С мръсника Нептун често ми се случва да баламосвам мъжете.
Много често си показвам и водолейския съвпад.
Много често искам да изглеждам като Плутон на К4,инкогнито,ако може малко на спокойствие и "пасивна",но тогава е най-опасно,защото Плутон хапе както никой Марс,с който и да е в съвпад и мъжете най-се втрещяват.Не знам какво мислят за мен тези,които ме заобикалят,но другите ме обичат или са очаровани от мен    :D :043: :043:
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

toroni

• Full Member
  • Публикации: 231
« Отговор #89 -: Юни 12, 2015, 02:07:28 pm »
Чувала съм за себе си,че на пръв поглед изглеждам студена и недостъпна (Сатурн съвпад с Асц. в Близнаци). Да, ама с напредването на опознаването , постепенно започват да се включват аспектите   - голям въздушен тригон  Сатурн/Уран/МЦ ;квадрат с Луна и.... става интересно :85: