Автор Тема: Как ни вижда срещуположния пол  (Прочетена 24975 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Как ни вижда срещуположния пол
« Отговор #30 -: Август 28, 2014, 07:01:46 pm »
В чии бе Лилеее :012: 99 % кухи тикви...

По-голям песимист си и от мен.  ;D
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
« Отговор #31 -: Август 28, 2014, 07:46:39 pm »
Хитлер са ми казвали най-често, че съм. Или някакво сравнение близко до това. В голяма част от времето не ми е изобщо до усмивки и не бих казала, че съм на кеф, защото хората около мен с тъпите си проблемчета ме изтощават и изнервят. Поради тази причина ходя с един лазерен поглед и в една доста нападателна позиция, все едно ще убия някой. Типично женско държане нямам, лигаво и фльорцаво ми е. Някоя като я видя да почне да пърха с мигли и да се смее престорено, ми идва да я ударя с нещо по главата.  :012: Та поради тези причини в повечето време няма как да хващам мъжкото внимание. Но и ако цената е да се държа като патка проста, айде не мерси. В редки случаи, когато съм в душевно спокойствие и навиря арогантно нос, мъжете се лепят за мен като магнит, направо са като някакви роби-зомбита, дори и по улицата някакви непознати започват да се извърщат или да се опитват да се запознават с мен.  :D :D :D

Венера съвпад с Марс и Юпитер в Лъв на к12, Луна в Козирог на к5, у7 ми е Нептун в Козирог. У1 Меркурий в Рак на к11.  :29:

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #32 -: Август 28, 2014, 07:53:21 pm »
Нацистката. Като д-р Бейли от "Анатомията на Грей". :012: В съда ще си много по-добра от добрата съпруга. :72:

А по повод на лигавщините винаги казвам, че няма смисъл човек да се прави на нещо, което не е, за да се хареса на някой, който не си заслужава. Който си струва, ще те хареса такава, каквато си и ти него.
« Последна редакция: Август 28, 2014, 07:56:04 pm от Mirabella »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13751
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #33 -: Август 28, 2014, 07:54:13 pm »
Ще споделите ли  :) Какви чувства, емоции, желания провокираме в човека отсреща, как и като какво ни вижда
Май гледаме Венера, Марс, Луна, У1, У7,
Мога да говоря за моите чувства към определени индивиди от срещуположния пол, а какви чувства аз пораждам в другите, нямам си на идея или по-коро при всеки е различно- ако за един съм кралица, за друг може да съм кокошка, а да си трае...  :012: :012: :012:

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #34 -: Август 28, 2014, 08:21:43 pm »
от кога Луна в Скорпион, че и съвпад Плутон е мъркащо коте  :85:

...и секстил Нептун-винаги.Това не е аналог на нещо миличко и добричко. ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #35 -: Август 28, 2014, 08:36:17 pm »
:012: Явно са се шегували.
У мен винаги си създавала впечатление за човек, който определено е по-умен и знае повече от другите, но някак по-сериозна от повечето хора.
Помня, че преди време ме беше шашнала с интерпретацията на картата на Hahproduction във форума на Вижън, а като каза после на колко си години, не можах да повярвам. Повечето ми познати на тази възраст постоянно забиват по дискотеките и пиянстват и не си дават труда да прочетат и една книга.
Имаше Луна в Козирог, а Сатурн къде ти е (знак/дом)?

"То добре че е шегата да си кажем истината" - са казали хората.  :012: Иначе Сатурна ми е Водолей в 5 дом, той определено си има влиянието за моята невероятна визия и държане.  :D :D :D :D :D

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13751
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #36 -: Август 28, 2014, 09:31:21 pm »
У мен винаги си създавала впечатление за човек, който определено е по-умен и знае повече от другите, но някак по-сериозна от повечето хора.
Извинете ме, че се намесвам в дилагога ви с Тъндъра, но темата не е ли за чувствата на противоположния пол, в случая какви чувства поражда в мъжете Тъндър като жена, а не като човек?  :017:

Kaya

• Full Member
  • Публикации: 170
« Отговор #37 -: Август 29, 2014, 12:31:27 am »
Пустата  Арудха лагна нали имала отношение при възприятието от околните:) но не е специфицирано за пола :012: :012:
също така управителя на 3  дом или плането там; също   5 дом какви ухажори ще ви се лепят ( не толкова какви сте вие), но може да огледате 5 домове на обожатели или мъже около вас;

ако ще говорим за  харесване логичекси  би трябвало  противоположния пол, като носител на марса да "скача" на вашата  луна/ венера, обикновено  луната се вижда първа, но ако  в картата ви венера е по- силна е възможно да привличате първо по нея или по-силно по  нея;

за по- дълготрайните връзки ще се задействат 1-7 дом и управители; но на ниво 1 ..по светила и по- конкретно   по луна/венера

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #38 -: Август 29, 2014, 01:18:15 am »
При мен по 5 дом са по-скоро хората, които аз харесвам като типаж, а не какви ми се лепят - коренно различни са нещата при мен.  :012: :012: :012:

Kaya

• Full Member
  • Публикации: 170
« Отговор #39 -: Август 29, 2014, 11:12:52 am »
именно по чуждите  5 домове можете да видите как те виждат забавленията:)

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #40 -: Септември 02, 2014, 08:48:14 pm »
Ако една жена ,не я вълнува мъжкият поглед-да си сменя пола.
Ако  една жена отрича ,че я вълнува мъжкият поглед-да си поговори насаме със женствеността си.
Типичната жена не демонстрира открито ,дали  я вълнува или не  мъжкият поглед- тя го търси.
Тези ала-бала "не ми дреме /не ми пука " какво ще каже оня или тоя мъж,изречени от жена ,отразяват нейната същност,(не)женско его и отношение към самата себе си и другите ,но не със знак "удовлетворение" .Жената вълнува и се вълнува-това е в нейната природа.

Няма мъж или жена ,които съзнателно ,да не се вълнуват от срещуположният пол ,иначе човешкият род би бил обречен на съществуване. Така че,всички се вълнуваме от това дали  ни виждат или не и как.  :)

Рени, много хубаво си го написала. Като прочета някой колко е над нещата всеки път си мисля горе-долу същото, но нямам желание да го казвам, защото знам какъв ще е резултата. Ето, сега отново се уверявам, че ефект няма. Въпреки коментара ти продължават изпълненията от сериала "Аз си вървя лежерно, а всички припадат и дори не ги забелязвам, че припадат".

Пък другите, които толкова не ги интересува как ги виждат - кво правят в тази тема?
А да, тях ги виждат само духовно. Те се съвкупляват духом, а не телом. Е, понякога правят любов и с цъфналите глухарчета. Но само през пролетта, когато глухарчетата са особено невинни. За тях няма друг пол. Всички сме малки, безгрижни, безполови еугленченца. Ама уважаеми госпожи, намирайте си чехълчетата и отпрашвайте към друга достатъчно безполова за вас тема.

Хем сме невинни, дори непорочни, хем пръскаме сексапил, хем го правим някак небрежно, та дори не сме разбрали. Разбирам ги хората с много водни планетки обаче на екземпляри с огнени стелиуми като мен цялата тази пиеска никак не изглежда интригуваща. Напротив, липсва ясна позиция, доблест, смелост. Изпадането в грубости и липсата на такт също е неуместно. Не крайностите са целта.
Обаче така е...абе много слузесто. Слузесто, слузесто, та чак пихтиесто.

Мили момичета, дами, така не демонстрирате нито възпитание, нито морал, нито скромност, нито елитарност. Демонстрирате мухлясало сервилничене и старомомински комплекси.

Темата е интересна, има много какво да се каже по нея, особено астрологично. Липсата на откровеност обаче я скапва.
И защо гледате пети дом като другите ни виждат по МЦ - това е образът ни в социума. След това ни виждат и по асцендента.

« Последна редакция: Септември 02, 2014, 08:49:52 pm от The_One »
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

AMONRA

• Newbie
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #41 -: Септември 02, 2014, 08:53:23 pm »

И защо гледате пети дом като другите ни виждат по МЦ - това е образът ни в социума. След това ни виждат и по асцендента.

Другите ни виждат по МС, по асц, по ИС, по Дасц, няма общи правила, очите гледат различно.
Защо ли? Защото всеки е различно висок, един висок партньорски настроен човек като мен напр.
вижда върха на 7 дом, защото има силни Везни в хороскопа си.
Една куха лейка понеже си вири носа вижда винаги МС и така нататък.
Няма общи правила, всеки случай се гледа като индивидуален.
« Последна редакция: Септември 02, 2014, 09:00:56 pm от AMONRA »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #42 -: Септември 02, 2014, 08:57:06 pm »
Преди повече от 10 години познавах една жена, на годините на майка ми беше, голям образ. Скорпионка с Луна в Стрелец, само това запомних. Обожаваше да се носи вулгарно и предизвикателно и веднъж беше споделила, че получава душевен оргазъм, когато мъжете по улиците я заглеждат, облечена като лека жена. Не е като да не се интересуваме как ни гледат.  ;D

От нея научих един руски лаф - "Приезжай ко мне на БАМ, я тебе на рельсах дам!" (БАМ - Байкало-амурска магистрала), а също най-невероятната история за любовния живот на една авантюристична жена. Не знаех, че когато са строяли въпросната БАМ, в работническите градчета така се е мърсувало.  :57:

За себе си няма да скромнича и ще призная, че не само ме вълнува как ме гледа противоположният пол, а и моят собствен.  :012:

« Последна редакция: Септември 02, 2014, 08:59:29 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #43 -: Септември 02, 2014, 08:58:48 pm »
Напълно съгласна съм за водещата роля на MC.

"Аз си вървя лежерно, а всички припадат и дори не ги забелязвам, че припадат."

Това е типичната героиня от латино сериали или модерните напоследък любовни романи като 50-те нюанса и т. н. - скромна, сладникаво неопитна и прекалено невинна, за да си даде сметка, че подлудява мъжките фантазии. :012:

За БАМ-а - ами работниците е трябвало да се вдъхновяват с нещо. "С песен трудът е лесен." Но явно само с песен и с мъжка ръка не стига, трябва си и жена за тази работа. И моята Луна е в същия знак - и аз почвам с вулгарни лафове от време на време. :012: Майка ми пък е скорпион и понякога пуска едни мръсни шеги. :012:
« Последна редакция: Септември 02, 2014, 09:03:34 pm от Mirabella »

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #44 -: Септември 02, 2014, 09:05:52 pm »
Като каза "моя собствен пол". Последно време нещо жените започват да ме заглеждат по улиците. :012: