Ако една жена ,не я вълнува мъжкият поглед-да си сменя пола.
Ако една жена отрича ,че я вълнува мъжкият поглед-да си поговори насаме със женствеността си.
Типичната жена не демонстрира открито ,дали я вълнува или не мъжкият поглед- тя го търси.
Тези ала-бала "не ми дреме /не ми пука " какво ще каже оня или тоя мъж,изречени от жена ,отразяват нейната същност,(не)женско его и отношение към самата себе си и другите ,но не със знак "удовлетворение" .Жената вълнува и се вълнува-това е в нейната природа.
Няма мъж или жена ,които съзнателно ,да не се вълнуват от срещуположният пол ,иначе човешкият род би бил обречен на съществуване. Така че,всички се вълнуваме от това дали ни виждат или не и как.
Рени, много хубаво си го написала. Като прочета някой колко е над нещата всеки път си мисля горе-долу същото, но нямам желание да го казвам, защото знам какъв ще е резултата. Ето, сега отново се уверявам, че ефект няма. Въпреки коментара ти продължават изпълненията от сериала "Аз си вървя лежерно, а всички припадат и дори не ги забелязвам, че припадат".
Пък другите, които толкова не ги интересува как ги виждат - кво правят в тази тема?
А да, тях ги виждат само духовно. Те се съвкупляват духом, а не телом. Е, понякога правят любов и с цъфналите глухарчета. Но само през пролетта, когато глухарчетата са особено невинни. За тях няма друг пол. Всички сме малки, безгрижни, безполови еугленченца. Ама уважаеми госпожи, намирайте си чехълчетата и отпрашвайте към друга достатъчно безполова за вас тема.
Хем сме невинни, дори непорочни, хем пръскаме сексапил, хем го правим някак небрежно, та дори не сме разбрали. Разбирам ги хората с много водни планетки обаче на екземпляри с огнени стелиуми като мен цялата тази пиеска никак не изглежда интригуваща. Напротив, липсва ясна позиция, доблест, смелост. Изпадането в грубости и липсата на такт също е неуместно. Не крайностите са целта.
Обаче така е...абе много слузесто. Слузесто, слузесто, та чак пихтиесто.
Мили момичета, дами, така не демонстрирате нито възпитание, нито морал, нито скромност, нито елитарност. Демонстрирате мухлясало сервилничене и старомомински комплекси.
Темата е интересна, има много какво да се каже по нея, особено астрологично. Липсата на откровеност обаче я скапва.
И защо гледате пети дом като другите ни виждат по МЦ - това е образът ни в социума. След това ни виждат и по асцендента.