Точно щях да пиша,наистина Плутон и у8 в 3Д са риск от катастрофи,
Ама не пишете такива неща по форумите да плашите начинаещите де, ще прочете някой, който тепърва си разучава натала и ще се сдобие с някоя друга паническа атака не на шега... Погледни от друга страна- колко много с празен 3д са претърпели катастрофи!
Имам Марс У3, У8 в 3д, който е в секстил с Плутон У3 на АСЦ, но досега само веднъж се оказах жертва на ПТП- карах си байка есента на 95г, а светофарите на едно кръстовище не бачкаха и една патица на 18г, която за първи път е седнала на волана, откакто е взела книжка, не ме е видяла до камиона, до който чаках да видя дали ще завива или продължи направо, че да продължа и аз с него, та патката послушала брат си- тъп на гьон боксьор, който и казал "давай, ти си" при положение, че точно аз и камионът сме на улицата с предимство... Блъсна ме онази, разминах се с натъртване на лакътя, а американския ми бегач със счупена челюст на предните спирачки и от тогава на велосипед не съм се качвала. Когато направят тук велоалеи като в Испания тогава може да подкарам колело. Когато се е случил инцидента ретро тр Сатурн У6 в 7д е опозиция с Меркурий У1 в 1д, тр Плутон в 3д на 29гр 37', тр Юпитер У4 в 4д квадратира Плутон У3 на АСЦ и Меркурий У1, пр Луна в 10д също ги квадратира, пр Марс в 3д на 2гр от ИЦ квадратира Уран У6 в 12д