така ли..пък аз си мислех, че само аз си го разбирам :012:
на бял лист се прави теста , за да се види накъде вървят редовете. при теб са изправени, равни - уравновесена си , балансирана личност.
моите вървят нагоре - оптимист съм.
Може да не е идеално, но сравнително добре пишеш, не виждам защо се оплакваш
Като пиша на бял лист също редовете ми бягат нагоре, в смисъл краят на всеки ред е доста нагоре в сравнение с началото на реда и да, оптимист съм, нали имам съвпад на Луна с Юпитер в овен
Моят мъж е с асц дева, Меркурий У1 в съвпад с Венера У3 в 5д, козирог, които са в секстил със Сатурна му в риби- честно казано не знам откъде го вади този провлачен и разкрачен почерк, няколко думи на ред пише, а иначе е изкарвал три години поред хубави оценки на кандидат студенстки изпит по литература в СУ, дори е бил първа резерва, а аз само го майтапя, че заради почерка не са го приели, а не заради дипломата от средното, която не е отлична. Дали Нептун от 3д, който е в опозиция с Юпитер в 9д и квадрат с Луната в 12д му е разкрачил почерка не знам, но сега като се налага да попъллва документи на латиница пише с някаква смесица от ръкописни и печатни букви, сравнително нормален почерк вади на размер и вид.
Малката ми дъщеря пишеше като малка по същия начин, което ме ужасяваше и като я напънах един ден, беше вече на 10г, с тетрадки за 1кл и с една тетрадка за техническо писане, успях да оправя почеркът ѝ за по-малко от месец, и сега пише прилично и разбираемо, но все пак има Меркурий до Асц, макар да е скорпион в 12д.