Автор Тема: Лунно затъмнение 08 октомври 2014  (Прочетена 48082 пъти)

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
Re: Лунно затъмнение 08 октомври 2014
« Отговор #195 -: Октомври 09, 2014, 03:16:24 pm »
По профекции би трябвало Меркурий да е управител на годината (25-годишен е). Меркурий е в 1-ви дом в съчетание с едното светило и Марс - малефика от другата секта (картата е дневна, Марс е нощна планета). Светило с малефик вън от секта в 1-ви дом някак не ми изглежда благоприятно за физическото тяло. В индийската карта Луната става управител на АС и губи планетарната война от Марс. За АС в Рак Марс е йога карака, тъй като управлява едновременно 5-ти и 10-ти дом, което би трябвало да смекчава положението и това, че има Куджа доша (Марс във 2-ри), но дали. В даша на Слънце/Марс/Юпитер е (Слънцето е диспозитор на Луна и Марс). Толкова е младо момчето и като слушам за него, се сещам за друг пилот, който пострада тежко. Дано се оправят и двамата.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #196 -: Октомври 09, 2014, 04:33:59 pm »
При някой затъмнението е донесло по-неприятни изживявания. Докато бях на дълъг разговор със съпругата на шефа, се обади синът й, който учи в Благоевград, и съобщи, че пред него се е самоубил един състудент, скочил от прозореца. По-късно се обади и каза, че момчето е починало.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Happy58

• Гост
« Отговор #197 -: Октомври 09, 2014, 04:44:32 pm »
При някой затъмнението е донесло по-неприятни изживявания. Докато бях на дълъг разговор със съпругата на шефа, се обади синът й, който учи в Благоевград, и съобщи, че пред него се е самоубил един състудент, скочил от прозореца. По-късно се обади и каза, че момчето е починало.

Жалко за момчето, ама ти кажи какво си говорехте с шефката, че всички тук сега чакаме :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #198 -: Октомври 09, 2014, 04:48:14 pm »
Хаха, да не надушат колегите в кой форум пиша и да влязат да четат  ;D

Часът на истината удари... И между другото се оказа, че жена му е доста по в час от него относно ситуацията във фирмата и качествата на персонала... и споделя същите антипатии (тя първа започна разговор на тази тема). А мислех, че тия все още успяват да ги заблудят. Добре мина - така, както аз исках! След мен потоп!  :043: :d030:

Happy58

• Гост
« Отговор #199 -: Октомври 09, 2014, 04:51:12 pm »
Хаха, да не надушат колегите в кой форум пиша и да влязат да четат  ;D

Часът на истината удари... И между другото се оказа, че жена му е доста по в час от него относно ситуацията във фирмата и качествата на персонала... и споделя същите антипатии (тя първа започна разговор на тази тема). А мислех, че тия все още успяват да ги заблудят. Добре мина - така, както аз исках! След мен потоп!  :043: :d030:

значи е нямало предложения за промяна и евентуално оставане във фирмата - така няма за какво да си блъскаш главата :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #200 -: Октомври 09, 2014, 04:56:16 pm »
Не, нямаше обиди, нямаше и предложения. Хората се чудят как да държат шепа некадърници на работа или как да ги съкратят и да платят големите обезщетения, предвидени от законодателството. Предложих някои оптимизации - по контрола на резултатите и организацията на работата в офиса. На някои няма да им се харесат. Особено на ония, дето си кютат на по 8 часа, симулирайки целодневна ангажираност. Накрая ме пита дали не искам някой ден да стана мениджър ЧР. Не, мерси - не искам хората да ме мразят и да ми викат фрау Гестапо.  :57:

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #201 -: Октомври 09, 2014, 11:35:45 pm »
нито Уран, нито Марс правят нещо, но затова пък Юпитер, който е У4 и е екзартиран в натала, е на Асц. Каква тогава е причината за катастрофата?

Нумерологично я виждам, но планетно ....  ???

единственото, което виждам дотук, е квадрата на транзитен сатурн с Асц - верно че е разходящ, но все пак е в Скорпион. И все пак .... иска се някой да натисне спусъка все пак. Или поне аз така си мисля.

Луната е в опозиция с Венерата му У3, Луната е У12, Слънцето У1; квадрат към Нептун У8 и Сатурн У6. Тр. Юпитер на асц явно го е спасил 

Happy58

• Гост
« Отговор #202 -: Октомври 10, 2014, 08:34:52 am »
Луната е в опозиция с Венерата му У3, Луната е У12, Слънцето У1; квадрат към Нептун У8 и Сатурн У6. Тр. Юпитер на асц явно го е спасил

За коя Луна говориш - за деня на катастрофата или за Пълнолунието? Другите орбиси не са ли малко в повече? Някакси не ми е достатъчно за такава сериозна катастрофа.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #203 -: Октомври 10, 2014, 12:35:34 pm »
Не се е самоубил и не е скочил от прозорец, а е паднал нелепо от парапета на терасата на 3ет. където има изнесени маси за хранене, нещастен инцидент е, причината- прекалено нисък, стъклен парапет.
Бог да прости момчето!

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #204 -: Октомври 10, 2014, 12:51:23 pm »
Бог да го прости.

Според свидетеля, присъствал по време на случката, става въпрос за много нелепа смърт, трагично е загинал. Доколкото разбрахме, занимавал се е с т.нар. паркур. И решил да покаже на състудентите уменията си, последните му думи били "Вижте какво мога!".  :o

akruks

• Hero Member
« Отговор #205 -: Октомври 10, 2014, 01:56:31 pm »

Един пилот от Формула 1 катастрофира много тежко в неделя на Сузука. Жул Бианки, роден на 3.8.1989 - http://www.astrotheme.com/astrology/Jules_Bianchi. Травмата е сериозна - дифузно увреждане на аксоните.
  ЛЗ е в хармоничен аспект със Слънцето У1 на пилота, но квадратира Нептун У8
Иначе тр Юпитер У8 в 12д съвпад с АСц, тр Сатурн У6 в 4д квадратира нодалната ос и Меркурий в 1д, а в момента на инцидента тр Луна У12 в края на 7д съвпада с точката на смъртта в натала 00*10'50" риби , а точката за катастрофи е 12*29'08" лъв,  съвпада с неговото Слънце У1 в 12д

akruks

• Hero Member
« Отговор #206 -: Октомври 10, 2014, 02:02:52 pm »
Бог да го прости.

Според свидетеля, присъствал по време на случката, става въпрос за много нелепа смърт, трагично е загинал. Доколкото разбрахме, занимавал се е с т.нар. паркур. И решил да покаже на състудентите уменията си, последните му думи били "Вижте какво мога!".  :o
ами аз четох снощи изказвания от негови колеги, че са седели там по масите през почивката, а той е станал, помахал им за довиждане и както е вървял заднишком, залитнал и паднал през парапета

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #207 -: Октомври 10, 2014, 02:49:57 pm »
Журналистите всякакви версии могат да надраскат, а освен това този инцидент може да бъде разгледан като "удар по имиджа"  на учебното заведение, затова се спестяват някои подробности. Но каквото и да се е случило, жалко за нелепата смърт в толкова млада възраст!

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #208 -: Октомври 11, 2014, 09:10:50 am »
Не е самоубийство, от присъстващия там свидетел научих за друга версия, нелепо е загинал.

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #209 -: Октомври 11, 2014, 09:30:12 am »
Без домова система,по данни от ефемеридите младежът има Марс,единствения сигурен сигнификатор на 1Д ретрограден,в падение рак 23*30** тригон с Плутон/8Д/тронов в скорпион 24*19**,за самоубийство се търси първо връзка 1Д-8Д,има връзка .Уран и Нептун в съвпад на !8* козирог,Уран взаимна рецепция-равносилно на съвпад със Сатурн във водолей .Роден на слънчево затъмнение от Сарос 13 Северна ,всъщност предния ден,аз лично смятам 2,5 * преди и след затъмнение за раждане на затъмнение .