Кажете нещо сега за кървавото лунно затъмнение! Моята Луна и тя ще се оцвети подобаващо-в оранжево, както е споменато в статията
Аз предлагам като кръвта затече да си купим по един самун топъл хляб,чубрица,да топим и да ядем.
Аз много обичам да се информирам от мненията на другите.Информацията обогатява.Но винаги са ми ценни обратните връзки от 1л.ед.ч.,които не включват само изброяване на планетите и позициите им.Най-много обичам да проследявам транзитите в моята карта непосредствено от живота ми.Старая се да съм безпристрастен "летописец" в "Мило Дневниче" :012: ,за да изчистя (поне за себе си) излишните интерпретации на всякакви хора,които не живеят моя живот през моя натал.
Ако мога да използвам думата "съвет"-мога да посъветвам всеки след като е поел задължителния обем знания да се довери
на собствената си интерпретация в тълкуването.Е,понякога не се случва очакваното,друг път се случва нещо,което не сме видели,но и "големите" не гарантират достоверност на прогнозите.
На 8ми ще имам възможността да наблюдавам "лабораторно" другата гигантска астро фигура след Големия кръст.Други от подобен мащаб май няма да имам до края на живота си.