Днес четох още един анализ на затъмнението , всикчи коментират по един или друг начин някаква загуба, която лунацията ще донесе. Разбира се, за да разберем индивидуално как би засегнала всеки, трябва да се разгледат наталните карти и в коя сфера би могла да бъде тази загуба.
Реалистичен поглед върху големият тригон по време на затъмението твърди, че конфигурацията НЕ може да предотврати тази загуба, просто ще ни улесни да я преживеем по-лесно.
Вярно е че с българските астролози не съм запозната кой знае колко, но освен от Румен Колев, досега не съм чела добър анализ, статия или книга от никой друг.
Не знам какво ще се случи-ще видим.НО имаме огнен "дракон"-хвърчило.Затъмнението е в основата му където си мисля,че трябва да започнат импулсите.Има 3 точки,от които може да започне първичното действие.Едната е основата при Уран и затъмнението чак на 8ми.Аз предположих,че може да започне при Марс,но Луната минава в момента транзит от там и поне при мен всичко е тихо.Другото възможно време за начало е когато Луната съвпадне с Плутон в 12* на КЗР и тогава да "се запали" началото на събитието по "дракона" с активиране на таоквадратурата по основната ос Овен/Везни.
Загуба имам вече-изгоря ми хладилника-Урановите електрически номера край нямат. :012: :d030: Но като се замисля е за добро-ще си купя чисто нов.
Изпълнението с хладилника изобщо не ми е фактор,който ме обърква,но го споменах така,за протокола.
Участващите планети са управители на домове....
Има някои неща,които неизбежно ще се случат все някога.Във всяка карта има планети,които неутрализират до едно време тежките събития.Погледни си наталните тригони към остта,дали от тези положителни аспекти някоя планета участва сега и няма да "бутне" едно рамо на Луната ти,от съвпада върху която те е страх.