Автор Тема: Лунно затъмнение 08 октомври 2014  (Прочетена 48075 пъти)

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
Re: Лунно затъмнение 08 октомври 2014
« Отговор #60 -: Септември 29, 2014, 04:07:54 pm »
На къде отиваш с тоя хляб?На близо стана една катастрофа-отивам да си топна . ;D  аз се чудя що ми е леко криво,а то луната била в цикъл и ние да й берем нерва на ПМС-то. :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #61 -: Септември 29, 2014, 04:15:29 pm »
аз се чудя що ми е леко криво,а то луната била в цикъл и ние да й берем нерва на ПМС-то. :012:

Надявам се следващото да не е климактерично, тогава ще видите какво е.  ;)
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #62 -: Септември 29, 2014, 04:50:58 pm »
Мерси Рени,
не, при мен има интересптация на близнаци и стрелец.
И сега като го написах това.....и ме трясна нещо по главата!!

Мъж стрелец - дете близнаци!

Не е истина.
А който говори за карма по северен възел и сатурн,вече не му вярвам.Мойта карма е тази интерсептация.Боже чак сега го осъзнах.
Най-голямата ми болка е свързана с тези зодии и съответно хора.
Baby, имаш Сатурн в близнаци в 11д и Нептун в стрелец в 5д, а кармата е по южния възел и по 12д, а при теб южния възел е в 12д, съвпад с Асц-а ти, диспозитор на юлв имаш Нептун стрелец в 5д- нещата са навързани, а интерсептиран знак в даден дом показва по-трудно проявление на диспозитора на този знак спрямо този дом, например Юпитер, като диспозитор на стрелец, вмъкнат в 5д  и като съУ9 не ти носи голямата, духовна любов- при теб любовта се изявява по Плутон У5 и Марс У5 в 10д, които са в тригон- сексът е важен за теб до голяма степен, както и дълбочината на чувствата, а духовната любов е ограничена. Същото важи и за останалото, символизирано от 5д- творчество, деца и т.н.

Babyblue

• Hero Member
  • Публикации: 698
« Отговор #63 -: Септември 29, 2014, 09:40:10 pm »
На мен пък ми омръзна едни от най-недочелите или недоразбралите, дето не могат да си подредят собствените мисли и постове, да раздават оценки

Не работело това, онова било грешно...ами да, астрологията е такава "наука", 100% сигурност няма, и затова не е виновен никой...и на мен ми се иска да е ясно и точно, ама не е
Пък и незнанието е поправимо, неразбирането-трудно
Давам си мнението просто :)Никой не е длъжен да му обръща внимание.

П.С. Отново благодаря Акрукс, за разясненията!

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #64 -: Септември 29, 2014, 10:42:19 pm »
Че аз нямах предвид теб :)

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
« Отговор #65 -: Септември 30, 2014, 12:33:23 pm »
Днес четох още един анализ на затъмнението , всикчи коментират по един или друг начин някаква загуба, която лунацията ще донесе. Разбира се, за да разберем индивидуално как би засегнала всеки, трябва да се разгледат наталните карти и в коя сфера би могла да бъде тази загуба.

Реалистичен поглед върху големият тригон по време на затъмението твърди, че конфигурацията НЕ може да предотврати тази загуба, просто ще ни улесни да я преживеем по-лесно.

Вярно е че с българските астролози не съм запозната кой знае колко, но освен от Румен Колев, досега не съм чела добър анализ, статия или книга от никой друг.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #66 -: Септември 30, 2014, 02:39:05 pm »
Тази лунация ми е върху Венерата (У5 и У10). Тъй като и 10 дом участва в затъмнението очаквам проявления по-скоро в работата.  Но пък по пети дом вече се появиха разни стари гаджета.
Не знам какво има да губя. Има една стара история, от която искам да изляза възтържествувала и да я приключа завинаги. Ама не знам дали ще ми се отдаде шанс за това.
ЮЛВ ми е почти върху Луната (У7), Уран ще се обърне директен в градуса на Венерата горе-долу месец след затъмнението. Ама вече се отказвам да правя предсказателни анализи за себе си, защото си предвиждам каквото ми се иска и рядко е вярно.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #67 -: Септември 30, 2014, 02:49:02 pm »
Тихомълком все още си правя анализи и често излизат верни, ако изпълнението на желанието не зависи от някой конкретен човек, а от по-комплексни фактори и стечение на обстоятелствата. Да видим това затъмнение какво ще донесе, активира ми петодомни теми в западната карта.  ;D

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #68 -: Септември 30, 2014, 03:05:27 pm »
Абе то и аз си правя, ама Венерата и Луната ми са в стелиум с Юпитер, та все тръгвам с голямата кошница и накрая оставам с пръст в уста. Миналата и тази година ми се събраха доста загуби в емоционален план. Отказвам да приема повече. Затова съм си забранила големите надежди. А ме тревожат точно активираните пети дом и взаимоотношения по остта Везни-Овен. От януари 2013 г. през 2-3 месеца играя един и същи мач. Тъкмо се успокоя - и пак отначало.  Тая треска ме изтощава, не мога повече. Но съм обсебена от идеята за реванш и тя не ми дава мира. Някак си...има прекалено много, прекалено силни и крайно противоречиви усещания в един и същи момент, към един и същи човек.
Егати и овчите планетки...
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #69 -: Септември 30, 2014, 03:09:12 pm »
Аз си гледам моята карта и си мисля, че ЛЗ ще ми засегне само бегло моят шесит дом. Не аспектира лични или прогресивни планети. Попада в 6 натален и 3 соларен дом. Може би следващата седмица най-накрая ще подам документи за матистратурата, въпреки че още се чудя и мая дали ми се учи 2г изобщо, дали има смисъл... Слънчевото ми е в 1д в опозиция на Луната и може би ще покаже нещо, което не ми допада - или ще съжалявам, че съм записала, или че не съм записала  :D Но тъй като ще съвпадне със соларния ми МЦ и ще е в хубав секстил с прогр. У3 Юпитер, мисля да запиша  :57:

Само дето от тези такси, не знам кога ще ми остане време да си купя жилище. До месец и половина Сатурн ще ми налази У4, та може да се самоизненадам и в тази област.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #70 -: Септември 30, 2014, 03:10:01 pm »
Ако си правя статистики, при мен винаги са преобладавали неприятни събития при транзит на планети (вкл. бързи) през Везни, в опозиция към стелиума. Вече имам едно наум за такива транзити.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #71 -: Септември 30, 2014, 03:28:37 pm »
Днес четох още един анализ на затъмнението , всикчи коментират по един или друг начин някаква загуба, която лунацията ще донесе. Разбира се, за да разберем индивидуално как би засегнала всеки, трябва да се разгледат наталните карти и в коя сфера би могла да бъде тази загуба.

Реалистичен поглед върху големият тригон по време на затъмението твърди, че конфигурацията НЕ може да предотврати тази загуба, просто ще ни улесни да я преживеем по-лесно.

Вярно е че с българските астролози не съм запозната кой знае колко, но освен от Румен Колев, досега не съм чела добър анализ, статия или книга от никой друг.

May, а с какво точно обясняват тази загуба или по-точно, с кои астрологични фактори ? Понеже е по оста 4/10 -ти ?!? Плутон/Уран  са в аспект към затъмнението ?

Логично е, когато е светло в тъмното да намериш/откриеш нещо, което си скрил сам от себе си, когато си бил затъмнен 6 месеца преди това по време на Сл.затъмнение . :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #72 -: Септември 30, 2014, 04:42:02 pm »

Не знам какво ще се случи-ще видим.НО имаме огнен "дракон"-хвърчило.Затъмнението е в основата му където си мисля,че трябва да започнат импулсите.Има 3 точки,от които може да започне първичното действие.Едната е основата при Уран и затъмнението чак на 8ми.Аз предположих,че може да започне при Марс,но Луната минава в момента транзит от там и поне при мен всичко е тихо.Другото възможно време за начало е когато Луната съвпадне с Плутон в 12* на КЗР и тогава да "се запали" началото на събитието по "дракона" с активиране на таоквадратурата по основната ос Овен/Везни.
 Загуба имам вече-изгоря ми хладилника-Урановите електрически номера край нямат.  :012: :d030: Но като се замисля е за добро-ще си купя чисто нов.  :) Изпълнението с хладилника изобщо не ми е фактор,който ме обърква,но го споменах така,за протокола.

Участващите планети са управители на домове.... ;)
Има някои неща,които неизбежно ще се случат все някога.Във  всяка карта има планети,които неутрализират до едно време тежките събития.Погледни си наталните тригони към остта,дали от тези положителни аспекти някоя планета участва сега и няма да "бутне" едно рамо на Луната ти,от съвпада върху която  те е страх.  :)
« Последна редакция: Септември 30, 2014, 04:56:07 pm от Дракониада »
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #73 -: Септември 30, 2014, 07:08:21 pm »
Добре де,всичко ще си призная!  :d030: Яд ме хваща за хладилника!Обичам си вещите,в тях си имам спомени.  :'( В един нов хладилник няма никакви спомени-как ще го обичам. Мъчно ми е,че трябва да си изхвърля стария.  :'( Понякога не си харесвам асцедента-толкова е прилепчив към мебелите и обзавждането-не обичам промените,не обичам да се "разделям" с неща,които видно  не стават за нищо вече,заради спомените.  :'( :'( Толкова е гадно асц Рак!  :'(
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #74 -: Септември 30, 2014, 09:11:10 pm »
При мен ще е в точен съвпад с МЦ/ИЦ.
При предното затъмнение имах драстични промени и загуба на енергия.