Автор Тема: Лунно затъмнение 08 октомври 2014  (Прочетена 48126 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Лунно затъмнение 08 октомври 2014
« Отговор #150 -: Октомври 07, 2014, 09:09:02 am »
Трейси Маркс пише, че затъмненията започват да действат 2-3-4 седмици преди настъпването им. При предното при мен беше наистина така (аз оттам го и запомних де). В момента транзитен Уран прави квадрат към Асц-Десц и аз започвам ураническа (или поне аз така я окачествявам) интервенция върху тялото си :) - не го правя за кеф, а защото е необходимо (явно това е квадратурата). Предполагам, че лунното затъмнение вече влиза в сила при мен и активира този транзит. Странното обаче е, че няма нищо общо с оста 4/10, където се случва самото ЛЗ. Дали не се заблуждавам в анализа?

второ проявление на ситуацията - вчера отидох да ми вземат отпечатък за зъбната конструкция и се оказа, че се налага пак лека хирургическа интервенция, за да се премахне 2 мм месо от венеца. Уран ми е У8. Искам обаче да отбележа, че си имам показатели за операции и в солара, и в прогресиите, и в дирекциите. Това затъмнение явно просто ги активира.

3apa

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 99
« Отговор #151 -: Октомври 07, 2014, 12:31:48 pm »
И аз мога да потвърдя за провалените планове от април. Колкото и да се напъвах, нищо не се получи.
Това затъмнение ми е в много широк орбис на съвпад с наталната Луна и по-малък с Плутон, по 4/10 дом в натала. По солар ми е 1/7, по прогресия 3/9 в точно каре с прогр. Луна. С тоя сол Уран в 7-ми, може пък да скъсам с моминството, примерно :)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #152 -: Октомври 07, 2014, 01:44:24 pm »
Всяка квадратура ,както и Сатурн задължават,там където докосват и по натал, и при различните прогностични техники.

Happy, в частност при теб Уран квадратира оста  АСЦ /ДСЦ откъм 10 -ти дом- усещам пробуждане,потребност от призвание и съм мотивирана да намеря и служба,и връзка,които да са в съзвучие със сегашните ми интереси.Искам да се освободя от ограниченията и налаганите стереотипи в тези области, изразявайки себе си в същите, по начини,които другите не очакват от мен.
Ти си Слънчеви Везни,с Венера в Дева,което издърпва фокуса по-скоро върху "Аз-Ти" ,отколкото "Аз-Колектива/Обществото" и понеже ти си родена с Венера/Уран, сега трябва да се пренастроиш към заложената ти дилема от аспекта: свобода-близост,приемайки че и двете състояния можеш да ги изживяваш,без да се чудиш кое е правилното.Но ако си уплашена от Урановите нужди в периода от няколко години и не желаеш да ги приемеш,възможно е транзитът да се изяви като външно събитие,което ще те накара да се промениш или да реагира съответната област от тялото ти.Изследвай,експериментирай какво не работи по тази ос,това иска Уран и да изпробваш други начини за свързване,които да ти вдъхнат нов живот на партньорствата.Не е задължително Уран да изисква една връзка да приключи,но същия желае да установи в съществуващата/-ите по -голяма самостоятелност и независимост.
Интервенцията е намеса,вмешателство и то насила,значи ...това сама можеш да си го изтълкуваш,нали ?!?  :)
И оста 10/4-ти -повдигат се и родителски теми; стремеж да се освободиш от доминиращия авторитет за теб или тяхно/-ни желания,бунтувайки се срещу техните концепции,възгледи,традициите въобще,като следваш своите собствени или да намериш нов начин да се свържеш с някой от тях.
Тук са включени и Марс, и Венера,и Сатурн,3-ти дом .Затъмненията тази година са определили при теб кулминацията от проявление по транзитите на Сатурн и Уран .

« Последна редакция: Октомври 07, 2014, 01:46:23 pm от Рени »
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Happy58

• Гост
« Отговор #153 -: Октомври 07, 2014, 02:00:06 pm »
Всяка квадратура ,както и Сатурн задължават,там където докосват и по натал, и при различните прогностични техники.

Happy, в частност при теб Уран квадратира оста  АСЦ /ДСЦ откъм 10 -ти дом- усещам пробуждане,потребност от призвание и съм мотивирана да намеря и служба,и връзка,които да са в съзвучие със сегашните ми интереси.Искам да се освободя от ограниченията и налаганите стереотипи в тези области, изразявайки себе си в същите, по начини,които другите не очакват от мен.
Ти си Слънчеви Везни,с Венера в Дева,което издърпва фокуса по-скоро върху "Аз-Ти" ,отколкото "Аз-Колектива/Обществото" и понеже ти си родена с Венера/Уран, сега трябва да се пренастроиш към заложената ти дилема от аспекта: свобода-близост,приемайки че и двете състояния можеш да ги изживяваш,без да се чудиш кое е правилното.Но ако си уплашена от Урановите нужди в периода от няколко години и не желаеш да ги приемеш,възможно е транзитът да се изяви като външно събитие,което ще те накара да се промениш или да реагира съответната област от тялото ти.Изследвай,експериментирай какво не работи по тази ос,това иска Уран и да изпробваш други начини за свързване,които да ти вдъхнат нов живот на партньорствата.Не е задължително Уран да изисква една връзка да приключи,но същия желае да установи в съществуващата/-ите по -голяма самостоятелност и независимост.
Интервенцията е намеса,вмешателство и то насила,значи ...това сама можеш да си го изтълкуваш,нали ?!?  :)
И оста 10/4-ти -повдигат се и родителски теми; стремеж да се освободиш от доминиращия авторитет за теб или тяхно/-ни желания,бунтувайки се срещу техните концепции,възгледи,традициите въобще,като следваш своите собствени или да намериш нов начин да се свържеш с някой от тях.
Тук са включени и Марс, и Венера,и Сатурн,3-ти дом .Затъмненията тази година са определили при теб кулминацията от проявление по транзитите на Сатурн и Уран .

Много благодаря :)  :38: :38:

Рени

• Hero Member
« Отговор #154 -: Октомври 07, 2014, 02:08:26 pm »
Моля  :38:
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #155 -: Октомври 08, 2014, 10:15:49 am »

А честито ви лунно затъмнение. Как се чувствате днес?

При мен е в 12д и продължавам да се колебая и да съм объркана  :) Единствено ретро Меркурия ме спира да взема решение.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #156 -: Октомври 08, 2014, 12:17:39 pm »
Днес реализирах важен ангажимент в работата,планувам и бъдещите си дейности,макар и рано.Но аз все така си правя. :29:
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #157 -: Октомври 08, 2014, 01:01:07 pm »
при мен е един обикновен ден. затъмнението ми е в 10 дом, в съвпад с хирон и меркурий.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #158 -: Октомври 08, 2014, 01:46:47 pm »
За мен се оказа историческа дата, чашата преля  :012:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #159 -: Октомври 08, 2014, 02:05:39 pm »
Щооооооооо, Лили? Накъде изгърмя?  :012:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #160 -: Октомври 08, 2014, 02:14:50 pm »
Прекъсване на служебен ангажимент, който продължи повече от 2 години. Не стига, че няма никаква перспектива, а и бях принудена да търпя малоумни идиоти и техните тарикатски номерца.

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
« Отговор #161 -: Октомври 08, 2014, 02:17:43 pm »
При мен е на К2, тююю трябваше да пусна едно тото начи...  :57:
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Рени

• Hero Member
« Отговор #162 -: Октомври 08, 2014, 02:20:04 pm »
Всички,които имат планети, главни оси в орбиса на Лунното затъмнение и по натал, и по прогресия най- накрая разбраха, какви събития им донесе транзита на Уран от преди 2 г . или за какви ги събуди през следващите 2 г. Плутон пък дава  интензитет на недоволството по Уран и се получава силен екстремизъм,разрив със всичко онова, което вече не ни върши работа  и силен импулс да се разрушава онези емоционални комплекси като остатък от минали ситуации,детство, за да се стигне до истината или гледна точка,отразяваща реалността на случващото се.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #163 -: Октомври 08, 2014, 02:25:45 pm »
Е и аз имам напредък днес,нови зъбчета нямам-ще си сърбам попарата,но си поръчах  нова клавиатура,която все купувам от 1 или 2 години.Може и от Мерка да е,но поне и аз имам епохално събитие. :012: ;D

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #164 -: Октомври 08, 2014, 02:28:37 pm »
С тая кървава Луна днес ще се пукат балони с поругани надежди  ;D   :57: