Чак сега обръщам внимание на това затъмнение. Открих много интересни неща. Има припокриване на осите, но обърнато - ИЦ на затъмнението е в съвпад с моето МЦ, а МЦ на затъмнението е в съвпад с моето ИЦ. Асцендентът на затъмнението е в съвпад с куспидата на моят осми дом и съответно ДЦ на затъмнението с куспидата на моя 2 дом.
Самите планети участници в затъмнението - Слънце, Луна и Венера правят тригон към рибешкото ми Слънце. То е във втори дом и е У8. Останалите им аспекти са секстил с асцендента и целият стелиум там - Марс, Сатурн, Уран и 9 градуса орбис с Нептун. Последното е доста и не го броя.
Има и опозиция с Юпитер, но тя е с орбис 3 градуса и в различни знаци. Моят Юпитер е на К4, почти на 27 градуса в Овен.
Лунното затъмнение беше върху Венерата ми. Сега пак е активирана, защото управлява МЦ и пети дом. Случват се неща, свързани с отношенията, но съм тотално объркана и не знам какво развитите ще имат, засега не съм в състояние да взема решение.
Качвам си синастрията със СЗ. Това обозначава важен етап за мен, а сега аз стоя и не мога да взема решение, не знам какво да правя. Имам нужда от помощ - ако можете ми дайте някаква насока за затъмнението.
П.П. Още нещо - този нов цикъл на Венера е свързан с нещо, което имам по рождение - съвпада Луна-Венера.