Ситуацията се разви така, а вие ще прецените, защото аз самата съм объркана :012:
Акрукс, права си за маниулацийката :012: ама аз като нямам нито една пломба и почти никакъв опит със зъболекари, изобщо не им разбирам методите , така и зададох въпроса. :012:
Единственото, което си помислих по картата беше "Сега ще се отърва, но въпроса с операционна манипулация остава отворен".
Та отидох на лекар, той ми сложи лекарство и обяви, че и трите мъдреца са ми за вадене. Не се стреснах много, но за мен беше важно да разбера и 2ро мнение щом е така. На втория ден искаше да ме види пак, тогава ми сложи, това конче от памук с лекарство в джоба между зъба и венеца. Явно е станало някакво възпаление, но това лечение не ме предпазва от евентуални бъдещи проблеми. Обадих се на една позната зъболекарка да й кажа, но тя е в родния ми град и се уговорихме, като имам път да ме види. Вчера пътувах да си взема новата лична карта и отидох при нея. Тя потвърди, че по-добре да ми се извадят, при което направи ме пита "Искаш ли сега да отидем да извадим един?"
:012: Аз отказах, но като поговорих с майка, а и тя ми даде някой лев :012: и се реших за 30 мин и отидох, и ми извадиха зъбчето за 30 сек с 2 упойки. :012: Явно крайния положителен аспект показва такова развитие на въпроса, а самата процедура по вадене, да не се причислява по 8ми дом. :017: Като цяло съм доволна от решението си. Благодаря на всички :58: