Хайде, за упражнения и за протокол. Ето и казус.
Форум, имам един въпрос, който не се отнася за мой близък. Но все пак ме вълнува доброто развитие на ситуацията.
Ще се възстанови ли Х(назована по име)? Аз задавам въпрос.
Казус е следен - получава изтръпване на ръката вчера, по спешност влиза в болница, запушен кръвоносен съд на ръката, издърпват тромбчето оперативно, операцията минава успешно, ръката има пулс, възстановява се. Но... нещо се случва, все още неясно какво. Жената е с високо кръвно, а в момента е много високо, трудно го свалят. И е вдигнала захарта. Започва да говори неясно, не може да стане от леглото, започва да забравя.
Аз на усет нещо към инсултите си мисля, че е получила. Но все още не е намерена причината.
Става въпрос за майката на моя приятелка.
На мен хорарната карта хич не ми харесва.
Гледам я по 7 дом и Марс в Рак. Този паднал Марс никак не ми е на сърце, предстои му каре и с Уран.
А и Луната как се е засилила към к12 и съвпад със Слв. Безкурсна. Асц комбустен.
Като гледам и картата на моята приятелка... Рачешкото новолуние е било в точен квадрат със Слънцето й, което е в съвпад с Иц в Овен и Юлв. Тр. Уран се мотае около Иц-то й, не е ректифициран час на раждане, кой знае дали не е и там. И Хирон е на Марса й. И солар не е цветущ. Сол Луна в 12 дом, съвпад с Нептун, връх на тао, карета към Сатурн и Венера. сол Луна у4, Венера у7, Сатурн у10. Дир Луна съвпад Иц и Слънце/Юлв.
Уф... Знам, че майка й е слънчева Дева, но няма как да питам сега за данни.
А аз винаги се съобразявам с Луната в картата, която насочва към въпроса- в случая е в 11д, който е 1-ви дом на твоята приятелка, която си има грижи и е диспозитор на заключен знак в нейния 10д- грижите ѝ са свързани с нейната майка, която е представена от Венера в дева, разположена в 12-ти дом на приятелката ти- нейната майка е в болница.
Венера У1, У6 за майката е в разходящ съвпад с Луната- операцията е била успешна. Луната е без курс- не предстои да извършва аспекти, така че нищо лошо няма да се случи, Пф е в неин 8д, на К8 в съвпад с диспозитора си Юпитер. Ако я гледаме по 7д, като назована по име, нещата също са благоприятни, като изключим затрудненото движение, породено от вмъкнатия знак в неин 3д- Луната не е успяла да се изяви пълноценно в случая, но е пренесла светлина с хармонични аспекти между Марс У1, У8 и Венера У6 за Х., с което опасността за нейното здраве и живот е избегната.
Майката на моята приятелка е получила много сериозен инсулт. Нещата не са добре.
Дано има малко магия - форумна. Орисвам я да се възстанови! Уф... Минало, спомени...преживявания.
Стиснете палче за тази женица, който пожелае. :38:
Карето на Марс и Уран, макар сходящо - жената не е в свяст, но е започнала да буйства. Не посмях да питам за очакван изход. Но ми казаха да стоя в готовност за помощ... Разстроих се.
Да, сериозно е, Емче, но може би изглежда по-безднадежно, отколкото е. Марс е паднал, а това хипертрофира представите. Без транссатурновите му предстои тригон със Сатурн-не й понася лечението, но е вярното. Оредстоящият ингрес на Луна във Везни е критичен-нова криза до ден-два. Но Парс е в аспект с диспозитора си - точен тригон, самият Юпитер е силен. Дано се стабилизира, на мен ми се струва, че е още по средата на пътя. А това че е неадекватна може и да е заради нестабилната кръвна захар. Марс в рак насочва към хормонален проблем май. От телефона съм и само толкоз мога, утре пак.
Давам обратна връзка по върпоса с майката на моята приятелка. Положението не е добре, влошава се. Открили са много болести, всичките й органи били увредени. И диабет, с висока захар. Вече не е контактна, унесена е в сън/кома?! Хранят я със сонди, лекарите не дават надежди. А по-лошото е, че искат да я изпишат в това състояние...
Жената е починала тази сутрин.
Оставям и карти на двете й дъщери. На слънце в Овен час е уж точен, но не е ректифициран. На Слънце в Близнаци картата е без час. Подозирам, че е асц Рак и сега има опозе на Плутон към Асц или тр. Марс на Асц.
По повод този прекрасен бенефик Юпитер, който прави хармонични аспекти към Слънцата и на двете. Даде им веселие, че чак никой не го видя.
И в други смъртни карти все се проявява.
Чудя се откъде са тия пет дни. Марс е кротък и далече, нищо не го бие. Отброявам пет градуса само от Луна до СЛВ във Везни.
Но не ме бива в тайминга.
И аз същото отброих, Диянка. гледах, смятах - Марс/Уран карето ми се видя като подсказка, че нещо ще отиде по дяволите, ненадейно, неочаквано. А то така и стана. Първи ден беше контактна жената. На втори ден пак разбираше, не можеше да говори, но и със знаци показваше/казваше какво иска, познаваше хората. После какво стана....та изпадна в нещо като кома. Бог знае какво. Ни приема, ни предава, нито чува, нито разбира, нито може сама да се храни, а със сонди, системи и т.н. Явно там са градусите/дните при Марс и Уран. По Венерата като у6 от 7 и ретрото - нещата тръгнаха в друга посока, не в правилната.
И тази Луна и възел само се наместват в градуси/дни. Нямам време да гледам обстойно. Но беше интересен казус. Мъчно ми е много, защото не беше лоша жена, макар със своите особености. С това момиче се сближихме, когато почти случайно попаднах на погребението на баща й преди 6 години. Аз не познавам никой, тя в трудност, аз й помогнах с каквото мога тогава. И някак...в трудното хората се изплакват един на друг. Имали сме и много изпитания като приятелки, това е без значение сега. Ще съм до нея, до нея съм, не я оставям. Но извън емоциите, все пак съм и разумен човек, мога да отделя казус от емоции, защото е добро за обучение и анализ.
А има и обратна връзка.
Така си и помислих, когато видях Луната в посока к12 и възел. Без значение кой от кой дом е...все си е 12. Абе...живот.
Тази година вярно ми е на умрели. Ама то не е от тази година, то цял живот. Била съм на повече погребения, отколкото сватби. Сега ми е малко разчувствено, че ми идват спомени за мама. Пффф.
Другата ми идея е, че Луната е била в съвпад с Лилит. Чак пък толкоз да влияе? Пък кой знае, мама почина на транзитна Луна в точен съвпад с Лилит/Юлв на к12. То не е само това като аспекти, имах си всичко по прогресии, Сатурн на Мц и т.н. Но реално последното й дихание беше на тр Луна на к12 и съвпад с Лилит и Юлв.
Заради Луната от хорарната карта си помислих, че предстои някакво събитие, което ще се окаже съдбоносно - срещата с нодалната ос. Уж безкурсна, а ни изненада.
По идея на Папи пускам този казус в темата за практикум, което беше и логичното. Папи, може да затриеш от здравните хорари, че като цветарка се разпръснах в 3 теми. Но и аз толкова мисля, напекло ме е и в главата ми е каша. :58: