Автор Тема: Какво в картата прави страданието двигател?  (Прочетена 32801 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Re: Какво в картата прави страданието двигател?
« Отговор #120 -: Ноември 04, 2014, 09:21:01 pm »
Дъното може да е дълбоко обаче бързо ми омръзва.

Туй то-и аз съм тъй
И го намирам за здравословно :)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #121 -: Ноември 04, 2014, 09:23:51 pm »
ааа, ами щом са в Овен, не трябва ли девойката да е по-ербап??? Тогава моите писания горе не са съвсем на място .... както и да е ... ако й вършат работа ....
Защо се мисли,че жените с Луни и Венери в Овен трябва да сме по-ербаб и като искаме някой мъж да го награбим чисто по мъжки-марсиански?Трябва да знаете,че ние дори сме повече жени от другите и няма да унижаваме голямото си женско его,за да тичаме и да завоюваме някакви си мъже!  :d030:  :) Винаги съм се учудвала каква е тази агресия,която се преписва на жени с такъв акцент.Тези две планети(в моя живот) означават,че харесвам такъв мъжки темперамент,а не че аз действам така в любовта.За мен лично такава борба би ми била много недостойна.Няма любов към мъж,която да ме е мотивирала да се боря,за да го печеля.Той или категорично знае,че иска да е с мен,или да се маха!  :)
« Последна редакция: Ноември 04, 2014, 09:26:58 pm от Дракониада »
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #122 -: Ноември 04, 2014, 09:44:24 pm »
Луна в Овен в женска карта реагира егоистично,гневно, смело,нацупено,защото е силно емоционална и приема всичко твърде лично, а Венера в Овен се свързва с ентусиазъм, откровено, наивно, безцеремонно, защото е силно потентна и активна.Тук няма нищо женско, но има много детско. Марс и Слънце ще кажат последната си дума при такава индикация. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #123 -: Ноември 04, 2014, 10:11:51 pm »
 Рени,Луните и Венерите в другите знаци да не би да не реагират "егоистично,гневно, смело,нацупено"?Откровени, наивни, безцеремонни могат да са всички.
Това,което аз съм правила е да късам егоистично и смело,без да се вълнувам от последствията (за крехката ми емоционалност),че ще ми липсва 2 дни преди да го забравя.  :012: :012: :012: :012:  Нямам време да се занимавам с хора,които се мотаят,проточват,неизясняват,мънкат и режа предварително плужеците.  ;D

Рени

• Hero Member
« Отговор #124 -: Ноември 04, 2014, 10:32:53 pm »
Рени,Луните и Венерите в другите знаци да не би да не реагират "егоистично,гневно, смело,нацупено"?Откровени, наивни, безцеремонни могат да са всички.
Това,което аз съм правила е да късам егоистично и смело,без да се вълнувам от последствията (за крехката ми емоционалност),че ще ми липсва 2 дни преди да го забравя.  :012: :012: :012: :012:  Нямам време да се занимавам с хора,които се мотаят,проточват,неизясняват,мънкат и режа предварително плужеците.  ;D

Цитат
което аз съм правила е да късам егоистично и смело,без да се вълнувам от последствията

Цитат
Нямам време да се занимавам с хора,които се мотаят,проточват,неизясняват,мънкат и режа предварително плужеците

Посочи ми къде е тук жената, защото аз не я видях, ::)  :012:
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #125 -: Ноември 04, 2014, 10:39:50 pm »
Посочи ми къде е тук жената, защото аз не я видях, ::)  :012:
  :-\ Жената да не би за да е жена,да трябва да чака вечно някакъв неориентиран безпътник и да пише любовни стихове,въздишайки през цялото време вярно по него?  :d030: Един мъж,ако не знае,че трябва да даде сигурност на една жена-да се мотае другаде!  :P :012:  ;)  Жени сме!  :19: :-*

Papy

• Hero Member
« Отговор #126 -: Ноември 04, 2014, 10:44:03 pm »
...Той или категорично знае,че иска да е с мен,или да се маха!  :)

ъхъ, go hard or go to hell, нали и аз това казвам

Рени

• Hero Member
« Отговор #127 -: Ноември 04, 2014, 10:44:45 pm »
Жени сте, жени... :13:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #128 -: Ноември 04, 2014, 11:00:55 pm »
Рару  :08:

Рени и ти имаше нещо в Овен!  :19: :012: :-*

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #129 -: Ноември 04, 2014, 11:07:56 pm »
Той или категорично знае,че иска да е с мен,или да се маха!  :)

И аз вече съм на този принцип  :)

Papy

• Hero Member
« Отговор #130 -: Ноември 04, 2014, 11:11:46 pm »
да ви кажа - нещата в живота са много прости - което не е път със сърце, това не е вашият път
ама наистина е много просто

Рени

• Hero Member
« Отговор #131 -: Ноември 04, 2014, 11:34:05 pm »
Рару  :08:

Рени и ти имаше нещо в Овен!  :19: :012: :-*

Може и така да се каже, че имам . ;)
« Последна редакция: Ноември 04, 2014, 11:44:03 pm от Рени »

Happy58

• Гост
« Отговор #132 -: Ноември 05, 2014, 09:55:16 am »
Защо се мисли,че жените с Луни и Венери в Овен трябва да сме по-ербаб и като искаме някой мъж да го награбим чисто по мъжки-марсиански?Трябва да знаете,че ние дори сме повече жени от другите и няма да унижаваме голямото си женско его,за да тичаме и да завоюваме някакви си мъже!  :d030:  :) Винаги съм се учудвала каква е тази агресия,която се преписва на жени с такъв акцент.Тези две планети(в моя живот) означават,че харесвам такъв мъжки темперамент,а не че аз действам така в любовта.За мен лично такава борба би ми била много недостойна.Няма любов към мъж,която да ме е мотивирала да се боря,за да го печеля.Той или категорично знае,че иска да е с мен,или да се маха!  :)

въобще нямах това впредвид - къде го прочете?
Идеята ми беше, че с тази комбинация жената ще е по-силна във взаимоотношенията си, начина по който изживява любовта, емоциите и т.н. Едно е Венера в Рак или Дева, съвсем друго в Овен. Или Луна Козирог и Луна в Овен. И както се видя, Дъ 1 си стъпи на краката - поне така написа - и е доста решителна и убедена, какво следва оттук нататък.

Отделен е въпроса, дали Плутон ще й го позволи :)

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #133 -: Ноември 05, 2014, 11:33:08 am »
въобще нямах това впредвид - къде го прочете?
Идеята ми беше, че с тази комбинация жената ще е по-силна във взаимоотношенията си, начина по който изживява любовта, емоциите и т.н. Едно е Венера в Рак или Дева, съвсем друго в Овен. Или Луна Козирог и Луна в Овен. И както се видя, Дъ 1 си стъпи на краката - поне така написа - и е доста решителна и убедена, какво следва оттук нататък.

Отделен е въпроса, дали Плутон ще й го позволи :)
Сигурно без това уточнение ми се е сторило,че си написала друго.  :)
"Стъпването на краката" е нещо циклично в случая и аз очаквам още някоя,нормална кризичка,преди тотално да се обърне към егото си и да почувства безразличие.  ;)
Гадостите на Любовта са,че в нас влиза още един и е голям зор докато го изгоним.

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #134 -: Ноември 05, 2014, 07:46:30 pm »
да отворя очи за онова, което "услужливо" игнорирах.

Накарахте ме да разбера и още нещо - изолацията, когато ти е тежко, е равна на саморазрушение. Това го пиша, за да може, ако има и други като мен да го прочетат. Заточението не решава проблемите, само стеснява кутията, в която си се затворил с тях.

Искам да знаете, че времето, което сте ми отделили, пишейки в тази тема, не е било напразно. Помогнахте ми.

уран винаги е онази приятелска ръка,която те измъква от дъното,в което са те вкарали - сатурн и плутон, с нещо ново и вълнуващо  :08:
бъдеще срещу минало,винаги печели първото :72: