Хепи :38: всички ми се чудят на енергията - от малка - вероятно големият огнен тригон ме зарежда
В него участват Луната и двата У1 - Нептун и Юпитер - който е и диспозитор на Слънцето, два ъгъла управлява, а и Марс е ъглов
Иначе от малка съм много дисциплинирана и организирана и не се офлянквам
(казарма) Ставам в 5:30 (
), но за да свърша всичко, което ми се прави и трябва да се прави .... не виждам как иначе, не мога да разтеглям времето :29: Уикендите малко наваксвам със съня
На вилата сме, при моите родители
Вчера ходихме с децата на СПА - едно от най-хубавите, които познавам. Днес - от сутринта се започна - постни сърми, сърми с кайма, капама ....погача ... Всичко днес приготвям, защото утре си заминаваме и ще оставим децата. Поне майка да не се занимава с готвене.
Много съм доволна от всичко, което приготвих, особено постните сърми очаквам да са божествени - с много орехи и инд. орехче, но ще видим по-късно
Благодаря за нумерологичния анализ - интересно ми е, но се преценям, че нямам сили да потъна и в това. Затова с нумерология и ведическа астрология - не се захващам (все още) :29:
На Венета първите две книги ги четох по-рано. Сега споделям, след като завърших и третата
Очаквах такава реакция и доста време не споделях в темата, докато усетя духа й. Както и да е
Весели празници!