При мен как са наредени, сега гледам отсрещния рафт : Отнесени от вихъра, Граф Монте Кристо, Любовна машина /модерен роман със сексуален привкус/, няколко от руската класика, Птиците умират сами, два тома Декамерон на Бокачо, приключенски романи, Фараон Ехнатон, Атинянката Таис, Корпус Херметикум и Шримад Бхагаватам. :lol_hitting:
Номера 1,2, 5,7 са и сред моите любимци.
Още- Мемоарите на една гейша, Тримата мускетари, разказите на Йовков, Пелин, Чудомир, О'Хенри, Шогун, Цар Плъх, книгите на Стивън Кинг и на Ерих Мария Ремарк, някои от руската класика, както и касаещи историята на Франция.
Бях същински книжен плъх до 30-те си години, направо легенда в местната библиотека. :85:
С навлизането на Интернет чета какво ли не, само не и книги в онова промишлено количество навремето. Онлайн четене на книги не ми допада, друго си е хартията.
Ако една книга не ме грабне в началото, не се мъча, ако ще да са ми я хвалили много и да е бестселър.
Наскоро купих две книги, но те са с тийн-насоченост - за българските владетели и мистични тайни и загадки.
Искам книга, която да не ме оставя да заспя и след като я прочета, да умирам от яд, че някой друг не я е чел още. :57: