А защо да приключва, може просто да излезе наяве развитието на нещо, свързано с 4/11д, както и с дома, където попада Луната от Пълнолунието.
Благодаря за картата- напреди беше редовна по отношение на лунациите, покрай теб се заинтригувах от книгата на Ръшман и си я купих :58:
Пълнолунието попада при мен в 9д, в тригон с Плутон У3 и опозиция на Марс У3/ Нептун У7 в 3д
Малката дъщеря, която е по 7д, приключва с настоящата си работа след две седмици и ще започва друга работа.
Да! Възможно е в рамките на тези две седмици, квартиранта да замине. Ето че се случва внезапно по урански.
По този начин, следствие на това негово заминаване от друга страна, започва развитието по тригона на тр плутон през 6ти дом нат венера У4 и 11ти. Промяна в ежедневието,нови отговорности,промяна в бита ми,нарастване на задълженията ми. Може би аспектите започват лека полека да напомнят за предстоящата нова промяна в живота ми.Усещам,че наближава нещо различно..... :017:
Той казва,че може да го няма два месеца и после ще се върне.Но му казах,че ние семейство нямаме,нищо по различно няма да се случи като се върне,няма обич,уважение.......
Дано това негово заминаване,бъде ключа към бъдещата ни окончателна раздяла и да стане кротко,а не с нерви.......моля се