С поставянето на астрологични карти на медийни личности, които ги познаваме посредством екрана и нета на дали може да се правят някакви обобщени анализи. Нямаме никакъв личен контакт с тях, нищо не знаем за детството им, средата, в която са израснали, родителите и т.н. Откъде да сме сигурни, че това не е медиен трик, за да поддържат вниманието на публиката?! Само по Венера или по един Марс на дали ще се получи нещо разумно... За мен ключова планета тук е Луната.
Темата не ми е интересна, а и за да се получи един хубав и обоснован отговор, според мен, се изискват задълбочени познания в различни области. Уважавам всички хора, независимо от ориентацията им, така или иначе всеки носи Божествената искрица в себе си и пред Бог всички сме еднакви, по между си братя и сестри, макар че всеки е белязан с различен небесен печат

А и може би прекаленото любопитстване за живота на останалите говори, за това да се погледне първо своя собствен...
Но, за да не ми е мнението съвсем спам - имам двама познати (единият ми беше съученик в гимназията), а другият съсед - и двамата са с различна сексуална ориентация. Познавам лично и човек, който си смени пола.
Нямат нищо във Водолей/Риби, нито пък значими аспекти към Уран.