Автор Тема: Да се родиш...различен  (Прочетена 18924 пъти)

Just_a_Dream

• Гост
Re: Да се родиш...различен
« Отговор #30 -: Ноември 12, 2014, 04:52:31 pm »
Дракониада, да не навлизам в подробности, на мен по-странното в случая ми е друго. Изпитвала съм ужасно физическо привличане към гейове и травестити. Не харесвам груби мъже с мускули тип Вин Дизел и Джрйсън Стейтън например. Харесвам по-нежнички, слабички, чувствителни, с по-нежни гласове, нежни черти на лицата... Оня ден като видях един певец от 80-те такъв нагримиран, с дълга коса страшно му се изкефих.. К'во е туй нещо пък сега?  :017: Същевременно ме отблъскват и жени с прекалено силно изразена женственост-например с огромни бюстове.  :017:
« Последна редакция: Ноември 12, 2014, 05:18:32 pm от Just_a_Dream »

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
« Отговор #31 -: Ноември 12, 2014, 05:39:07 pm »
E, аз имам Венера във водолей в тригон към Марс в близнаци в тригон към Плутон във везни. Ми честно казано пък не ми е чужд помисъла за женско, въпреки че не съм пробвала... явно ми е била малко водката  :D :D :D :D :D :D... И кво от това - омъжих се, имам 2 деца, ама това не нещо, което мога да го променя. Такава съм си и никога не съм гледала с "друго око" различните. Все ми е тая какво предпочита някой - мъжко или женско, ако е стойностен човек.

Обаче пък това не е пречило често да ме задяват лесбийки...  :043: :043: :043: :043: :043:
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #32 -: Ноември 12, 2014, 05:52:22 pm »
Дрийм, твоето да не е унисекс? Не харесваш твърде груби и мускулести мъже и същевременно твърде женствени жени. И аз съм така, при жените ме дразни най-много лигавият маниер и прекаляването с типично женски похвати. Особено когато флиртува за спорта – с мъже, които не я интересуват и не ги харесва, само за да получи своята доза внимание, да се почувства желана или да постигне друга цел.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

kabala

• Hero Member
  • Публикации: 514
  • Числата са нашето минало, настояще и бъдеще
    • http://kaballa.wordpress.com
« Отговор #33 -: Ноември 12, 2014, 06:02:04 pm »
До тук виждам водолейски венери и една в Овен и тук говорим за мъжките знаци. Марсовете са повечетов стрелец, огнен знак, но не толкова озверял като овена и лъва и един в риби- женски знак. Интересна е картата на дъщерята на Шер
Не всеки, който ти сочи правилния път е минал по него. Сенека

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #34 -: Ноември 12, 2014, 06:12:30 pm »
Дрийм, твоето да не е унисекс? Не харесваш твърде груби и мускулести мъже и същевременно твърде женствени жени. И аз съм така, при жените ме дразни най-много лигавият маниер и прекаляването с типично женски похвати. Особено когато флиртува за спорта – с мъже, които не я интересуват и не ги харесва, само за да получи своята доза внимание, да се почувства желана или да постигне друга цел.
Мда... Унисекс е думата. Мен също ме дразнят женските лиготии и фасончета, самата аз се държа често като мъж. Поведението ми е в пълно противоречие с външността и облеклото ми... На това поведение подхождат повече развлечени блузи и широки дънки, а аз се нося с тясни рокли, къси полички, прилепнали клинчета  ;D
Кабала, би ли споделила какво те впечатли в картата на Чаз?

kabala

• Hero Member
« Отговор #35 -: Ноември 12, 2014, 06:14:46 pm »
Ам, не се връзва,много. глей кви аспекти има- никакви-))) дет' се вика.

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #36 -: Ноември 12, 2014, 06:21:37 pm »
Ам, не се връзва,много. глей кви аспекти има- никакви-))) дет' се вика.
Марс секстил Уран, Марс съвпад Непун...

kabala

• Hero Member
« Отговор #37 -: Ноември 12, 2014, 06:24:37 pm »
и венера съвпад сатурн. Странна карта.Никви квадрати и тригони,май нямаше. Не мога да кажа,че е добра

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #38 -: Ноември 12, 2014, 07:07:26 pm »
Всъщност е много смешно да се търси хомосексуалност в картата
И аз съм търсила навремето

Първо-не знаем дали е физика/химия/ген/възпитателни причини
Второ-в Рим е било много разпостранено, в Япония, и т.н.
Трето-къв е смисълът да знаеш кой е гей?

Някой вълнува ли се дали предпочитам спортна гимнастика или лека атлетика? Астрологията в добрия случай може да подскаже дали си силов спортист, или примерно шахматист

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #39 -: Ноември 12, 2014, 07:10:14 pm »
Сега се сетих и още нещо: Уран и Меркурий са двете планети, които са с ДЕН енергия, тоест нито мъжки, нито женски и се оцветяват от знаците, в които са или па знаците се оцветяват от тях... Тук въпроса е спорен  :57:. Явно надделява по-силното в картата.
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #40 -: Ноември 12, 2014, 08:10:29 pm »
Марс секстил Уран, Марс съвпад Непун...

Марс съвпад Нептун ще даде по-скоро неориентирана сексуалност  :57:, а не точно гейска. Обаче пък ще даде и голям лигльо...

kabala

• Hero Member
« Отговор #41 -: Ноември 12, 2014, 08:52:54 pm »
Да,обаче, тук имаме две потвърждение при този съвпад- марс и нептун- риби и са в 12 дом, пак риби

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #42 -: Ноември 12, 2014, 08:54:14 pm »
Марс съвпад Нептун ... ще даде и голям лигльо...

Това някакво клише ли е?
Аз имам опозиция и хич не се виждам като лигла

Вещичка

• Hero Member
  • Виждам те!
« Отговор #43 -: Ноември 12, 2014, 08:58:31 pm »
Това някакво клише ли е?
Аз имам опозиция и хич не се виждам като лигла

Но, но, но бейби  :08:. Само съвпада  :012:. При опозето може ту така, ту иначе, но като цяло на периоди. Обаче при съвпада си е работа на пълен работен ден...  :043:

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #44 -: Ноември 12, 2014, 09:24:15 pm »
Тук пише кой накъде и как "плува". ;)

Човек сам  самоопределя, самоидентифицира своята сексуалност, което не означава, че я изразява навън като такава.
О,времена ! О, нрави ! Кой, кога и защо определя различното в еднаквото хомо и правилното в различното хетеро?
Това че, някой има семейство, типична връзка мъж-жена, не показва неговата сексуалност.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“