Аз съм Огнена Луна/Венера и по принцип мога да дам на заем на всеки,който се труди като вол и по каквато и да е причина му трябват пари.Но онзи ден ми се разсърдиха,защото отказах да услужа 5лв.За тези 5лв(!!!) 5,не 50,не 500 ме врънкат от 1 седмица,а това е единственият човек,за който се сещам в момента,на който не съм склонна да дам и 5 ст.Тя не работи,губи си времето с някакъв изрод,който 1 седмица не може да и изнамери 5 лв.Мразя да давам и 1 ст на мъже на заем.Мъжете не могат да стигнат до женски пари,ако са мъже.
Ако изляза с някой мъж ще предложа да си платя моята сметка и ще положа голямо усилие да ми вземе парите.Но ако го направи ще ми направи много лошо впечатление и никога няма да изляза отново с него.
За мен подаръците да ги получавам и давам са клишета,които се опитвам да избегна,защото по-важна ми е компанията и присъствието на хората.Но специалните мъже са длъжни да ми правят подаръци :012: .Само на тях и на баща ми обичам да правя подаръци,главно неща за носене-хубав колан,портфейл,някоя много добра риза,хубав парфюм .
Иначе имам намерение да се науча се пестя с този 10Д и СЛВ КЗР,но трудно ми се отдава с толкова планети в Овен и ЛФ в Лъв в 1Д :d030: . Все пак се опитвам да водя безмилостна борба с желанието за нещата които искам да купя,но колкото и да орязвам от тях спестяванията ми не са толкова колкото искам да бъдат и все излизам от личния си график по пестеливост.