Автор Тема: Сблъсъци.Победител-победен.  (Прочетена 35451 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Re: Сблъсъци.Победител-победен.
« Отговор #90 -: Ноември 17, 2014, 11:33:15 pm »
дракониада, мерси, и аз преброих:

12 земни слънца, 9 марса
4 огнени, 7 марса
другото май е така

интересно е, няма нито един слънчев лъв, скорпион, и нито един марс в рак (ама кличко..., а? :) )

най-много са марс и слънце - телец - х4 бр
4 марс в лъв, 4 слънце в дева (тука някой сега се ококорва :) )
3 марса в козирог и водолей
2 марса в близнаци, скорпион, риби

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #91 -: Ноември 17, 2014, 11:41:24 pm »
 :08:  :012: Утре ще ги хвана още веднъж или да не издребняваме по Девешки за -+ един,два Марса.Аз нямам силна Дева.  :012: Кличко все пак избива рибата с толкова натоварени кардинални знаци и напрегнати аспекти между планетите.Най-ми хареса опозицията Плутон/Слънце с квадрат от Марс към нея.Ако Луната му е в Кзр,а не Водолей има рецепция и опоз между нея и Сатурн.  ;)Сатурн/Юпитер квадрат .....И вс това кардинално.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #92 -: Ноември 17, 2014, 11:44:52 pm »
дракониада, мерси, и аз преброих:

12 земни слънца, 9 марса
4 огнени, 7 марса
другото май е така

интересно е, няма нито един слънчев лъв, скорпион, и нито един марс в рак (ама кличко..., а? :) )

най-много са марс и слънце - телец - х4 бр
4 марс в лъв, 4 слънце в дева (тука някой сега се ококорва :) )
3 марса в козирог и водолей
2 марса в близнаци, скорпион, риби

Не може да бъде 4 Слънце в Дева!Кой знае с какво съвпадат,за да стигнат до тук.  :d030: Утре аз ще броя тези всичките Слънца с какво правят съвпад,както и Марсовете. :) :bedtime2:

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #93 -: Ноември 17, 2014, 11:47:26 pm »

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #94 -: Ноември 17, 2014, 11:48:02 pm »

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Най-малко Овен,Скорпион.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #95 -: Ноември 17, 2014, 11:49:51 pm »
Тъй като говорим за световни шампиони мисля, че пропускаме да отчетем най-важното. На какво стават шампиони? На света. Светът в какъв етап е в този момент? Какви са мунданните енергии и съответно - какъв типаж хора подкрепят?

През периода, свързан с мунданни напрегнати аспекти на Плутон - около 30-те години на миналия век, шампионите са с аспект между Марс и Плутон. През 70-те и 80-те години облагодетелствани са тези, при които съвпадът Уран-Плутон засяга лични планети, в най-добрия случай - отново Марс. 90-те години принадлежат на Сатурн-Уран.

Това си е моя логика. Но все си мисля, че човекът Х би живявал съвсем различно в XXI и да речем в XVIII век. Давам елементарен пример: аз съм уранясала, леко ми се отдава всичко свързано с техника, компютри и информация. Обаче ако живеех два века по-рано може би щях да съм само един чудак. Или щях да съм сръчен грънчар? Същото е и със спортистите.

За да успееш във време на напрегнати аспекти в кардиналния кръст ти трябва да имаш с какво да им се противопоставиш. Пулев е със стелиум в Телец и няма лични планети в кардиналния кръст. Устойчив, постоянен, непоколебим. Но стоицизмът не върши работа, а импулс за противопоставяне липсва. Това личи и в играта му. Той иска да излезе на ринга и да помете противника. Като срещне отпор не се опълчва, а поема ударите, чакайки "златната" възможност да помете. Едно, че това време не е неговото и второ - макар че картата е без точен час, аз не виждам предпоставки за извънреден, т.е. световен успех.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #96 -: Ноември 17, 2014, 11:52:51 pm »
добра логика

обаче още нещо - една лека прецесия и марс в телец да не стане в овен..

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13760
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #97 -: Ноември 18, 2014, 12:33:48 am »
. Пулев е със стелиум в Телец и няма лични планети в кардиналния кръст. Устойчив, постоянен, непоколебим. Но стоицизмът не върши работа, а импулс за противопоставяне липсва. Това личи и в играта му. Той иска да излезе на ринга и да помете противника. Като срещне отпор не се опълчва, а поема ударите, чакайки "златната" възможност да помете. Едно, че това време не е неговото и второ - макар че картата е без точен час, аз не виждам предпоставки за извънреден, т.е. световен успех.
картата, която качих снощи е с час-  Слънце в 5д и Марс У5 в 5д
За да стигне до тук, все има някакъв импулс, не вярвам немците да са такива гьонсурати, че да подпишат договор с него и да го хвърлят пред ръкавиците на непобедимия световен шампион в последните години, ако не е достоен претендент Пулев
Качвам я и тук, че снощи никой нищо не каза по картата...

Happy58

• Гост
« Отговор #98 -: Ноември 18, 2014, 10:21:50 am »
картата, която качих снощи е с час-  Слънце в 5д и Марс У5 в 5д
За да стигне до тук, все има някакъв импулс, не вярвам немците да са такива гьонсурати, че да подпишат договор с него и да го хвърлят пред ръкавиците на непобедимия световен шампион в последните години, ако не е достоен претендент Пулев
Качвам я и тук, че снощи никой нищо не каза по картата...

относно способностите на Пулев аз още не мога да се изкажа :), но пък ако изхождаме от факта да търсим събития и вземем дирекциите, ситуацията не е на негова страна - преобладават тежките аспекти, а за една победа се иска (според мен) нещо по-така. Има възможности, но като че ли не точно мача за световната титла е тяхното изражение, Нептун също така е доста намесен. И ако има положителен аспект, то той е с неподходящи планети - абе, въобще, .... не му  е било сега времето.
Прогресиите не съм ги гледала, защото те дават вътрешната нагласа, желания и т.н.

Честно казано, дирекциите в момента ме навеждат повече на мисъл за промяна в личния му живот - бебе, жена ... ей такива работи, но не и световна титла :)
« Последна редакция: Ноември 18, 2014, 10:24:57 am от Happy58 »

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #99 -: Септември 22, 2015, 10:42:46 pm »
Ще си качвам бомбата на бомбовозоза и се вълнувам.  :D Чопля на опонентите 8 те,10те домове и управителите къде са.Двама изобщо не ме притесняват,но един от другите двама е доста кардинален и на него ще обърна най-специално внимание.  ;D А четвъртия все ще го спукам с този У1 ретро в 1Д,моят е в 10Д и не е ретро :D.
Сега сериозно:като ни гледам синастриите са много подходящи за интимни връзки,не толкова за конфликт  :D
Ще пусна повече подробности следващите дни.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #100 -: Септември 22, 2015, 10:50:15 pm »
За кардиналите не се притеснявай. Ако има акцентирани фиксове, тях с най-много зор ще ги ритнеш от мястото, на което седят.  ;)
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #101 -: Септември 22, 2015, 10:50:30 pm »
Дракси, войните и секс са все по Марс. Какво ти е чудно, че имате интимни синастрии? Между конфликт и интимност разликата е само как ви ръководи Венера - от позицията на у2? Или от позицията на у7?  ;)
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #102 -: Септември 23, 2015, 11:43:22 am »
За кардиналите не се притеснявай. Ако има акцентирани фиксове, тях с най-много зор ще ги ритнеш от мястото, на което седят.  ;)
Точно кардиналният ме тревожи най-много,само защото е много подобен на мен и като се знам каква съм......Но като дойде времето да правя поразията,няма да му мисля колкото и ще да си е хард.
Дракси, войните и секс са все по Марс. Какво ти е чудно, че имате интимни синастрии? Между конфликт и интимност разликата е само как ви ръководи Венера - от позицията на у2? Или от позицията на у7?  ;)
Еми,теорията за секса и войната е ясна,но за пръв път ще изпитам такава синастрия на гърба си с обратен знак.След момента на изненадата,която приготвям,последиците ще са пирова победа и с мен също ще е свършено по всяка вероятност,но си струва.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #103 -: Септември 23, 2015, 12:17:09 pm »
Венерите ни са хармонични към себе си и към Марсовете.Разглеждам аспектите между Марсове,Сатурни,Плутони(Юпитери). Хармонична работа,деликатни тригони  :012:
  Двойно напрегнато подчертаване Марсове/Урани.Ще трябва да смятам достойнства   :012:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #104 -: Септември 24, 2015, 11:27:08 am »
След като направих пробите да си пусна плана в ход,установих,че ще се разрази скандал,ще има наказания и уволнения,ще има санкции,но аз няма да получа.компенсациите и ще си тръгна без тях,а това не ме удовлетворява изобщо.Моралните компенсации са нищо без да са подплатени с финансови.Така,че спирам плана.Може да опитам отново когато Меркурий стане директен.

Не мога да пиша в темата за Рождения ден,за това от тук:

ЧРД,Хепи! :clap: :38: :happybirthday3: