Автор Тема: Може ли да има категорични указания за безбрачие?  (Прочетена 34932 пъти)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
Re: Може ли да има категорични указания за безбрачие?
« Отговор #75 -: Ноември 20, 2014, 04:04:14 pm »
Дотук добре, но часа на раждане дали е точен?  :017:
Супер точен час.Работи съвсем в обикновена сфера,но обича да твори и е неизявен човек на изкуството.   :012: Не е болнява,не е разкъсана от противоречия само където непрекъснато я ръчка да твори нещо. Това е човек,от който лъха много спокойствие и хармония.Когато се запознах с нея имаше излъчване на съвършената Венера.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #76 -: Ноември 20, 2014, 04:05:54 pm »
не съм сигурна, че е толкова спокойна, но...това не е важно сега

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #77 -: Ноември 20, 2014, 04:07:15 pm »
Не знам на кви походи ходите и не ме интересува, аз сто пъти казвам, че човек и живота му не са толкова прости нещица, че с взиране в една карта да му разкажеш кътните зъби, ама правото си е ваше да разобличавате астрологията, не че й пука на нея....нито пък звездите ги е еня. Ти търсдиш НЕоснователността на астрологията и забрамяш, че тази или онази жена има предистория,детство,възпитание, развитие, които биха модифицирали влиянията.
та за тази женица въпреки Т-квадрата й, марс от 7 дом прави секстили и тригони с наранените планети, У на 1 и при това асц. рак-домашен, семеен е в 4 дом-луна в дева, която си е домакиня.  Същата тази луна в ъглов дом-4-силно влияние си има тригонче с марс от 7-пак ъглов и браков дом. Та-какво не ти е семейно в нейната карта?
Проблем малко си е квадрат венера-луна за една жена, а венерат тук е афликтирана, но да речем, че в 12 дом ще екзалтира-ще си запази за себе си някои терзания дамата, дори може да остане вярна, само с някой друг словесен флирт.

Кой е най-щедрия знак? За мен е лъв, а ти какво си?

Това за нея можеше да го напишеш вчера.Сега,след като дадох ОВ всичко е ясно и няма нужда от разчесване на картата.

не съм сигурна, че е толкова спокойна, но...това не е важно сега
  Това се вижда,когато човек общува с нея-хармония

enigma

• Hero Member
« Отговор #78 -: Ноември 20, 2014, 04:52:39 pm »
Това за нея можеше да го напишеш вчера.Сега,след като дадох ОВ всичко е ясно и няма нужда от разчесване на картата.

Това се вижда,когато човек общува с нея-хармония
Вчера бях заета с друго, миличка, излишно е да форсираш, нали ти казах, че не съм ясновидка все още, като го напиша вчера-какво?
Слънцето в телец е дълготърпеливо, но луната в дева и в дома на вътрешната психическа сигурност си е тревожна. 12 натоварен дом с широка опозиция венера-нептун от близнаците също дава склонност към неспокойствие. Да речем, че в творчеството излива това, поправя го,лекува го.
Ай няма да я разчесвам повече-твоя воля да бъде. :-*

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #79 -: Ноември 20, 2014, 05:56:23 pm »
Не знам какъв и защо е бил спорът снощи, но това, че аз съм пуснала темата, значи ли да съм на всяка манджа мерудия? Второ, когато не мога достатъчно задълбочено да разгледам въпроса - предпочитам да си замълча. Вчера влязох за 15 минути, колкото да огрея спамърските теми. Щото за толкова време нито мога да видя картите, нито да пиша нещо смислено по тях.
Не може да се правят подобни коментари, защото някой не е писал 1-2 дни.

Това е последният ми излишен пост по темата. Следващият ще бъде по същество - тогава, когато мога да кажа нещо ценно, понеже аз не страдам нито от логорея, нито от натрапчиво усещане за собствена значимост и вярвам, че хората могат да си говорят и без да ги осветявам с изказванията си регулярно.

И последно - пускайки тема, аз целя да провокирам дискусия. Да събера противоречиви мнения от възможно най-много хора. Включвайки се постоянно означава да ви давам уклон на разсъжденията. Е, за какво са ми тогава? За какво са му на който и да било, ако са моделирани в една посока?
Дори в момента няма как да кажа нещо по картите, защото съм влязла през телефона.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

enigma

• Hero Member
« Отговор #80 -: Ноември 20, 2014, 06:31:19 pm »
чакай сега, Дракониера
Категорично луна квадрат венера си е конфликт между чувството за щастие, добро разположение на духа от една и страна и от друга-социалната адаптация на индивида, емоционалния му свят. При жени-често и категорично дава проблем с ценностна система и с жените вътре в нея, например в млади години се облича като майка си ,след брака-като мацка. Така ,тази дама според теб категорично е в хармония-ти я познаваш с вътрешния й свят.навярно. Е допускаш ли тогава категорично,че някои хора, дай боже да позволите на всички ни-работят по аспектите и трудното в картата и го променят некатегорично, но вероятно. Ако четеш астрологична литература -там пише "при непроработен аспект, или-при нисша проява на същия...роденият еди-какво", тоест има условие, има-ако.
Хорарната астрология е за конкретни въпроси със започнало действие, не е за анализ на теми като тази. Ти искаш да си и вероятно си силна и категорична, ами-защо си мислиш, че едно безбрачие не е искано ,дори подсъзнателно-от страх, от изисквания, от темерутщина, или мислиш, че всичко е "писано"?

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #81 -: Ноември 20, 2014, 06:52:33 pm »
Вчера бях заета с друго, миличка, излишно е да форсираш, нали ти казах, че не съм ясновидка все още, като го напиша вчера-какво?
Слънцето в телец е дълготърпеливо, но луната в дева и в дома на вътрешната психическа сигурност си е тревожна. 12 натоварен дом с широка опозиция венера-нептун от близнаците също дава склонност към неспокойствие. Да речем, че в творчеството излива това, поправя го,лекува го.
Ай няма да я разчесвам повече-твоя воля да бъде. :-*

чакай сега, Дракониера
Категорично луна квадрат венера си е конфликт между чувството за щастие, добро разположение на духа от една и страна и от друга-социалната адаптация на индивида, емоционалния му свят. При жени-често и категорично дава проблем с ценностна система и с жените вътре в нея, например в млади години се облича като майка си ,след брака-като мацка. Така ,тази дама според теб категорично е в хармония-ти я познаваш с вътрешния й свят.навярно. Е допускаш ли тогава категорично,че някои хора, дай боже да позволите на всички ни-работят по аспектите и трудното в картата и го променят некатегорично, но вероятно. Ако четеш астрологична литература -там пише "при непроработен аспект, или-при нисша проява на същия...роденият еди-какво", тоест има условие, има-ако.
Хорарната астрология е за конкретни въпроси със започнало действие, не е за анализ на теми като тази. Ти искаш да си и вероятно си силна и категорична, ами-защо си мислиш, че едно безбрачие не е искано ,дори подсъзнателно-от страх, от изисквания, от темерутщина, или мислиш, че всичко е "писано"?

Не е по темата безбрачие,но ти имаш ли квадрат Луна/Венера?От собствен опит ли твърдиш,че тази фигура е знак за дисхармония в жена?Наблюдения върху чужди натални карти ли визираш с този аспект?Ако да тези хора ли ти казаха,че се чувстват дисхармонично или понеже не си пасвате в синастрия смяташ,че е така?И последно-прочете ли някъде за тази квадратура и просто споделяш какво някой някъде е написал,без да имаш лични впечатления от фигурата?
   Така.Сега-ти имаш ли квадратура между лични планети?изхвърли от главата си прочетеното и ми кажи имаш ли проблем по нея(квадратура)?Аз имам квадратура и тя е една от силните ми страни(Сатурн(Блз)/Мерк(Риби))-доволна съм от нея.Не чувствам малоценност,нито вътрешни противоречия.Обикновено околните са засегнати от нея,но на мен ми е от полза.

Ако (ние) тук докато четем астрология взаимно си (само)вменяваме безогледно характеристики,които нямаме,то на света,който не е запознат с теориите НЕ му пука,живее елементарно,знае какво е "щастлив съм"еднозначно(!) и не търси под вола теле на съвпад лунен транзит.Тя не "проработва аспекти",както и повечето хора,които познавам,защото не ги касае.Т.е.жената през годините на брака се чувства щастлива и това е темата,а не детството и,за което не знам какво е било.Не ми е редова приятелка,но ми е близка и споделяме много по конкретна тематика.Когато разказвах за нея съм писала тя какво чувства и ми е споделила и аз какво съм видяла.Но щом се налага да е депресирана и неуверена ще и предам,за да отговори на астродогмите.  :012:

« Последна редакция: Ноември 20, 2014, 06:59:11 pm от Дракониада »

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #82 -: Ноември 20, 2014, 06:58:01 pm »
Не знам какъв и защо е бил спорът снощи, но това, че аз съм пуснала темата, значи ли да съм на всяка манджа мерудия? Второ, когато не мога достатъчно задълбочено да разгледам въпроса - предпочитам да си замълча. Вчера влязох за 15 минути, колкото да огрея спамърските теми. Щото за толкова време нито мога да видя картите, нито да пиша нещо смислено по тях.
Не може да се правят подобни коментари, защото някой не е писал 1-2 дни.

Това е последният ми излишен пост по темата. Следващият ще бъде по същество - тогава, когато мога да кажа нещо ценно, понеже аз не страдам нито от логорея, нито от натрапчиво усещане за собствена значимост и вярвам, че хората могат да си говорят и без да ги осветявам с изказванията си регулярно.

И последно - пускайки тема, аз целя да провокирам дискусия. Да събера противоречиви мнения от възможно най-много хора. Включвайки се постоянно означава да ви давам уклон на разсъжденията. Е, за какво са ми тогава? За какво са му на който и да било, ако са моделирани в една посока?
Дори в момента няма как да кажа нещо по картите, защото съм влязла през телефона.
     Аз пък като прочета нещо безценно по книгите,с което да обогатя кипящата дискусия откъм разнородни мнения,за които копнееш пак ще се обадя.  :043: :043:

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #83 -: Ноември 20, 2014, 07:20:39 pm »
Драко, не ти видях картата или....... не съм догледала. :)
Съжителството без брак е неприемане изцяло на другия и е известна застраховка с/у евентуални проблеми. Опит е да се държи на къс повод партньора. Когато някой те иска истински, забравя какво е мислил за "формалността на подписа". ;)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #84 -: Ноември 20, 2014, 07:23:05 pm »
Драко, не ти видях картата или....... не съм догледала. :)
Съжителството без брак е неприемане изцяло на другия и е известна застраховка с/у евентуални проблеми. Опит е да се държи на къс повод партньора. Когато някой те иска истински, забравя какво е мислил за "формалността на подписа". ;)
:08:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #85 -: Ноември 20, 2014, 07:34:15 pm »
:08: :08: :08: :08:

Остави картите за друг път-няма нищо спешно.
Релаксирай от предателството.  :08: :58:

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #86 -: Ноември 20, 2014, 08:01:50 pm »
Луна съвпад Венера напрегнат аспект ли е или не и като включен по казуса тук ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #87 -: Ноември 21, 2014, 12:32:26 am »
А тая жена има ли сестра?
И ако не, как стои въпросът с майка й?
Понякога квадратът си има чисто физическо реално проявление, не задължително емоционален дисбаланс
Понякога е и двете, още не знам кога така, кога-иначе

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #88 -: Ноември 21, 2014, 09:57:10 am »
А тая жена има ли сестра?
И ако не, как стои въпросът с майка й?
Понякога квадратът си има чисто физическо реално проявление, не задължително емоционален дисбаланс
Понякога е и двете, още не знам кога така, кога-иначе
Има сестра,наскоро сестра и роди бебенце.  :)
 Като я видя следващия пит ще попитам за майка и.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #89 -: Ноември 21, 2014, 09:58:34 am »
Луна съвпад Венера напрегнат аспект ли е или не и като включен по казуса тук ?
  Луна/Венера съвпад напрегнат аспект ли е?Да,напрегнат е-вс  съвпади са напрегнати.