Джъст, най-много килограми качих, когато Юпитер последователно през година транзитира върху Слънцето ми, Луната и накрая Венерата У на АЦ. От тогава трудно ги свалям, а преди 2 дена да гладувам и свалях по 3-4кг, и то от тялото, не от стомаха.
Най-много съм отслабвала и трайно, когато Сатурн ми транзитираше в 6д - 6кг. В последствие, при развода, а и след раждането, свалих 20кг, но не намирам трайни астрофактори за това - Сатурн вече ми беше в 11д, А Венерата не я отразявам, защото отслабването беше за 2-3-4г.
Доколкото знам, за повече обем рожденно, следва да имаме някои аспекти, като съвпад на Юпитер с АЦ, управител на АЦ или нодална ос. Също и ИЦ. Венера на АЦ не дава килограми, както е при мен, а просто заоблености. Аз не съм дебела, не съм едра, не съм и закръглена. Просто си имам форма, дори и да съм била слаба. Както Близнашкото може да даде издължени крайници дори и в пълни и дребни хора - дава по-фини кости, които навяват впечатление на издълженост. Имам такава приятелка - тя е слънчев Близнак (единственият ми приятел Близнак), по-пълничка е от мен, по-ниска, леко трътлеста, но има много фини предмишници и пръсти.