Помня,че Луната тум е в Рак, но какво още се случва около нея, Енигма ?
Аз също , когато съм ангажирана да правя нещо приятно за мен, в това число и да съм влюбена, даже забравям да ям, а аз обожавам да се храня. :72:
Не е само до луната, сега юпитер ми е на 06 гр от асцендента откъм 12 дом, а смъкнах няколко килограма. Луната може да бъде "опитомена", но трябва време-сатурн. Луната е в съвпад с лилит, да това беше проблем някакво дълго време, има хубави аспекти-секстил с венера и сатурн, двете женски планети са тронови. Не е проблем домицила, аз със времето го разбрах за себе си така този секстил-относително лесно ми е да бъда в добро настроение винаги, макар да има някаква пасивност. Скоро минах транзита на плутон опозиция луна, съвсем друго е онова по луната вече.
С повторението на някакви аспекти всеки път различно се случва, нали си даваме сметка, променяме навици и нагласи, няма как да е същото.
Юпитер при първото преминаване през асц. -на около 10 годишна възраст ми донесе първо напълняване. До 18 г. не знаех откъде това, после спрях да ям сладко до днес, диета и смъкнах излишното. Второто напълняване-бременносттта. На третото юпитерово завръщане вече се занимавах и знаех за него-нямаше промяна в теглото, но нали това казвам-разделих се с лакомията преди да стана на 30 г., преди обичах да ям така както някой обича изкуството :57: например.
За хранителни разстройства-имам тежки планети и ЮЛВ в дева с квадрат слънце-е, като имам стрес, или извънредни неприятни обкстоятелства стомахът ми реагира винаги, просто не мога да ям, болките са ужасни.
Мисля, че това с луната вече стана преекспонирано, тя е в рак, но аз не съм рак, и не съм само луната си.