Днес не съм на вълна тронови,а заточени Марсове.Като прехвърлях през ума си едни мъже още веднъж стигнах до извода,че заточените изразяват същите алфа-мачо характеристики като троновите.Не,че няма и тронови,които никакви ги няма или такива във Везни.
Има прекрасно изявени Юпитер в Кзр,по-добре от Юпитер в Стр.Както и чуден Сатурн в Стр по-добър от Сатурн във Вод.
Успешен,заточен Мерк в Риби и такъв в Близнаци,който за нищо не става.Ок,на успешните заточени диспозиторът им към тях прави хармоничен аспект,понякога секстил и работят в голям мащаб като домът не оказва голямо значение,освен в сферата.Но тронов Мерк Блз да прави поразии във Въздушен дом и да не се изразява много свързано е престъпно.
Как сте виждате
в другите(защото да предположим,че не сме обективни към себе си заточената им планета като изява според аспектите към нея?
Все пак ще дам 2 примера с мен пак моите Мерк и Венера.Колкото и нескромно да звучи се чувствам жена повече от която и да било друга от тези,които познавам.А за Мерка пак ще съм нескромна и ще кажа,че се чувствам доста умна. Напълно съм сигурна,че и другите заточени Венери от форума се чувстват съвсем по същия начин. :012: От самия Овен ли е,който е най-велик-не знам! :043: