А аз смятам, че такава трябва да бъде жената и мъжът да й се възхищава, да я обожава, да й дава сигурност и да се грижи за нея.
Съгласна съм. :08:
Хапи деликатно е повдигнала въпрос, който и на мен ми изникна. Дракониада, ти се държиш като много мъжко момиче - аз намирам чар в това, но как очакваш с цялата тази мъжка енергия насреща ти да излезе алфа мъжкаря? Двубой ли ще има или връзка? Може би си толкова рязка само във форума, но не и в отношенията си с мъжете - няма как да знам. Просто си мисля, че за да има баланс противоположностите се привличат. Еднаквостите се привличат и бързо се отблъскват:)
Именно за това мъжете,с които съм интимна(била) не са някакви мъжки,а трябва да са алфа.Не,не се държа така само във форума.Най-често съм спокойна и приятелски разположена към всички,но реакциите ми към "настъпване на моите граници"-служебни.....въобще ги има в остър вариант когато нормалното предупреждение не е имало ефект.
А с тях,всеки мой избраник "дуели" е имало и ще продължава да има,за да знам какви са му ангелите на дразнене всякакъв вид,каква е убедеността му,че му трябвам точно аз,колко му е прага на търпимост на болка,ревност,безразличие от моя страна.Въобще тези мъже съм ги вкарвала в ада(и мен също).И никога не разчитам просто на двустранни симпатии и човешко,добронамереното отношение.И защото не ми трябва психологически роб,те трябва освен да ми покажат отношение,каквото аз искам да видя,да го направят по начин без да изгубят грам мъжкото си достойнството и много интелигентно................