starinthenightsky,
много ми е приятно да те чета и всеки път когато го правяме спохожда чувството,че чета цитати от книги и никога твоите лични наблюдения.Книгите ни програмираха да приема качествата на Плутон за негови,на Сатурн за негови....със същият успех щяхме да приемем,ако в книгите бяха написали,че Венера(класиката) действа като Плутон..В обсъждания случай говорим за ретро.Ретро транссатурнови имам 3 броя и всичките са свързани с най-личните ми планети мажорно.Никакъв цвят не придават,а определят начина ми на действие в околната среда.Ако приемем,че са висши октави на Венера,Меркурий и Марс,вкарват в живота ни лично действие,но мотивирано на по-високо ниво.От тях най-ъглова,ясно поставена ми е Плутон(У5) съвпад с ИЦ(Ретро!).Имам изключително,задълбочено развивана система за всичко,което предствлява 5Д.Ретрото,до което съм била допусната от други хора предствлява фикс тема,която се наблюдава под лупа и се развива под формите на мисъл и действие.
С една дума домовете,които управляват ретро транссатурновите са ми в доста висока фаза на развитие,както и домовете,в които се намират.