Ох, тези новолуния на 0 градуса докога ще продължават? От рожденния ми ден Слънцето ми е все под прицел - сега ще сме на фаза квадрат, в 6 дом - вече ми дадоха насока в какво ще се прояви - до средата на януари ще трябва да експедирам едни контейнери с какво ли не вътре за Германия - ще ми се разкаже играта направо, защото нищо не е ясно, нищо не е подготвено, ще е студ и сняг, нямам достатъчно пари за работници и транспорт ... въобще, приказка като за начало на новата година ..... но пък, дори и да е така, ще съм доволна, само да не се прояви по линия на здравето
Оопс, забравих, че и Юпитер е все в сметката - този път е на куинконс
Но пък изминалия месец, със секстил и тригон, беше много добре (с малки изключения).
Значи днес започнах да ти пиша през телефона,но се разработих и като се върнах да довършвам сесията ми беше изтекла и сайтът ме изхвърли.Затри ми се цялото писмо. :38:
Горе-долу беше :ecomcity: :ecomcity:
,че служебните натоварвания не ги свързвам с никакви транзити,не ли Луни.Пък и не ги таксувам като нещо изключително,за да ровя по звездите за тях и да им търся причина. С такъв товар сигурно и друг път си се справяла,така че
:08:
На мен януари ще ми е тежък,особено втората половина.Исках да избягам в отпуск,но ако избягам ще омажат една много важна работа,която трябва да се структурира и после,освен че ще я преправям със сигурност ще влизам в конфликт с 2 пъти повече хора от колкото,ако я избутам сама.Мразя отпуските!-Винаги като се върна от отпуска поне по 2 дни вкарвам всичко в ред :96: