Автор Тема: Плутон,К8,У8Скорпион.  (Прочетена 55998 пъти)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
Плутон,К8,У8Скорпион.
« -: Декември 21, 2014, 05:14:22 pm »
Много от нас имат изяждащи планети там,унищожени,които чакат възкресение.Същите понякога се пробуждат сякаш от мъртвите и с неподозирана мощ преобразява реалността. Планетите изпод земята са обречени на сила и властване,след унищожението им.
Вие,които имате съвпад на точки с К8,Плутон и в 8Д как чувствате нещата?В коя фаза на Феникс сте?Случило ли ви се е нещо,което сте разрушили/създали по тази зона съзнателно?
« Последна редакция: Февруари 27, 2015, 09:57:05 pm от Дракониада »
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Плутон,К8,Скорпион.
« Отговор #1 -: Декември 21, 2014, 08:00:26 pm »
Много от нас имат изяждащи планети там,унищожени,които чакат възкресение.Същите понякога се пробуждат сякаш от мъртвите и с неподозирана мощ преобразява реалността. Планетите изпод земята са обречени на сила и властване,след унищожението им.
Вие,които имате съвпад на точки с К8,Плутон и в 8Д как чувствате нещата?В коя фаза на Феникс сте?Случило ли ви се е нещо,което сте разрушили/създали по тази зона съзнателно?
Дракониада, като пишеш нещо четеш ли се, преди да публикуваш?   :012:
Къде какво имам ще споделя с теб, когато и ти си споделиш наталчето  :29:
Иначе съм на фаза, в която не пазарувам от верига магазини "Феникс "  :D

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #2 -: Декември 21, 2014, 08:22:18 pm »
Дракониада, като пишеш нещо четеш ли се, преди да публикуваш?   :012:
Къде какво имам ще споделя с теб, когато и ти си споделиш наталчето  :29:
Иначе съм на фаза, в която не пазарувам от верига магазини "Феникс "  :D
Темата е "за който желае и има какво да каже","за който е почувствал","за който е разрушил и изградил" конкретно с планетите съвпад с У8,Плутон и в 8Д.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #3 -: Декември 21, 2014, 08:35:41 pm »
Трз Марс съвпада с К8,като прави точен секстил на трз Уран,върху.....Събития няма,но се чувствам повече от отлично.Изпълнена съм с чувство за абсолютна цялостност и завършеност.Миналата година на същия транзит не съм обърнала внимание за точното себеусещане. В натала Марс ми е на 5-6* от К8. :)
Обсебена съм от Плутон.За мен 8Д е от свещените места в хороскопите и много ме интригува.Там също се твори,но с мощ.Творчеството се подчинява на волята,което е миньорска работа по подсъзнанието  ;)

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #4 -: Декември 21, 2014, 09:28:17 pm »
Плутон и 8 дом изискват сила да ги понесеш. Постоянно те поставят пред предизвикателства. От другите, от теб. Докарват те до ръба на пропаст. Ако не издържиш, може да се потопиш в собствената чернилка. Да се самоотровиш. Или тровиш другите.
Пак те лекуват. Но лечението е сурово. Бъркаш дълбоко в чуждите и собствените скрити душевни места, вадиш на показ...

Среща те с много смърт, на другите, физическа, душевна. Много възкресения - чужди и твои. Не е лесно.
Има ли трудности, то наистина е тежко време.
Дава изпитания. Но и умение да се изправяш и продължаваш.

Аз имам планети в 8 дом. В съвпад с Плутон.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5 -: Декември 21, 2014, 10:00:02 pm »
Темата е "за който желае и има какво да каже","за който е почувствал","за който е разрушил и изградил" конкретно с планетите съвпад с У8,Плутон и в 8Д.
на К8 е луната ми откъм 7д
в 8д е Юпитер
Марс У8 е съвпад с Нептун У7
Плутон е съвпад с АСЦ, откъм 12д
ако съм "рушила и изграждала" е от Марс в скорпион- така си действа в този знак,  не само при мен

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #6 -: Декември 21, 2014, 10:04:51 pm »
Плутон и 8 дом изискват сила да ги понесеш. Постоянно те поставят пред предизвикателства. От другите, от теб. Докарват те до ръба на пропаст. Ако не издържиш, може да се потопиш в собствената чернилка. Да се самоотровиш. Или тровиш другите.
Пак те лекуват. Но лечението е сурово. Бъркаш дълбоко в чуждите и собствените скрити душевни места, вадиш на показ...

Среща те с много смърт, на другите, физическа, душевна. Много възкресения - чужди и твои. Не е лесно.
Има ли трудности, то наистина е тежко време.
Дава изпитания. Но и умение да се изправяш и продължаваш.

Аз имам планети в 8 дом. В съвпад с Плутон.
Доста време отлагах да пусна темата,но винаги ме е провокирала.Провокирали са ме постиженията на хора например със Сатурн там.Провокират ме екзалтирани Венери с успешни и неуспешни любови.Там съм намирала Марсове,които загиват,Марсове,които убиват и Марсове,които спасяват живот.Юпитер,който получава голямо наследство,Юпитер религиозен фанатик..Слънце,на което сякаш висша сила е заповядала да му се вдигат пречките,когато всички наоколо са в криза.Меркурий,който анализира с прецизност на скенер и възпроизвежда логически ситуации,които другите не виждат.Луна психотерапевт.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #7 -: Декември 21, 2014, 10:21:29 pm »
А Нептун,Уран в 8-ми ? Козирог 8-ми ? Не си ли виждала ? :)
Може и да е имало,но момента не си спомням да съм виждала.

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #8 -: Декември 21, 2014, 10:22:35 pm »
.,..Юпитер,който получава голямо наследство,Юпитер религиозен фанатик..
моят юпитер е в 8-ми, риби. получих наследство точно когато ми трябваше най-много и точно толкова,  от колкото имах нужда в момента.  няколко пъти съм била на прага на смъртта, попадала съм и в различни неприятни ситуации, с щастлив карай за мен. затова винаги съм имала усещането, че нещо бди над мен. приемам юпитера си като ангел-спасител.
юпитер ми упр. 9 дом, а 8 се упр. от уран.
« Последна редакция: Декември 21, 2014, 10:26:42 pm от nerealna »

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #9 -: Декември 21, 2014, 10:29:57 pm »
моят юпитер е в 8-ми. получих наследство точно когато ми трябваше най-много и точно толкова,  от колкото имах нужда в момента.  няколко пъти съм била на прага на смъртта, попадала съм и в различни неприятни ситуации, с щастлив карай за мен. затова винаги съм имала усещането, че нещо бди над мен. приемам юпитера си като ангел-спасител.
юпитер ми упр. 9 дом, а 8 се упр. от уран.
Тук май сме доста с Юпитер във Водолей,в 8Д.  :)  :08: И аз много си го харесвам.И мен ме е спасявал от много лоши неща.

nerealna

• Hero Member
« Отговор #10 -: Декември 21, 2014, 10:31:59 pm »
Тук май сме доста с Юпитер във Водолей,в 8Д.  :)  :08: И аз много си го харесвам.И мен ме е спасявал от много лоши неща.
моят е в риби. сетих се да добавя знака малко по-късно:)

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #11 -: Декември 21, 2014, 10:37:57 pm »
Мммм Юпитер в Риби,значи.И се проявил чисто материално.

akruks

• Hero Member
« Отговор #12 -: Декември 21, 2014, 10:40:05 pm »
щом Уран е У8, тогава Юпитер е съУ9 и У на може би 6д?

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
« Отговор #13 -: Декември 21, 2014, 10:41:30 pm »
Моята Венера е в 8-ми дом, управлява АЦ и ми е диспозитор на Слънце, управлява и 8-ми дом, защото куспида му е в Телец.

Не е имало огромни наследства засега, нито срещи със смъртта (слава-Богу!), нито пък мога да твърдя, че се влюбвам безпаметно и всеотдайно :012: Много обичам упражненията свързани с 8-ми дом, но пък малко са тези на които не има харесва и не са активни точно по тази осмодомна сигнификация :)
По-скоро сякаш към външният ми вид има отношение това разположение, но то пък се обуславя от факта, че Венера е управител на 1-ви дом.
Да не забравя, Венера в натала е в тригон с Плутон, мунданният управител на 8-ми дом и индиректно нейният.

Иначе за Юпитер в 8-ми дом, който получава голямо наследство съм съгласна , но за религиозен фанатик- не, това е вече по деветодомен Юпитер.

nerealna

• Hero Member
« Отговор #14 -: Декември 21, 2014, 10:41:45 pm »
Мммм Юпитер в Риби,значи.И се проявил чисто материално.
е, не само материално. имам си и духовни стремежи /духовни, по моите си критерии ::)